MENU

×

Peugeot Peugeot Django 50 4t euro 5 25/45km

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT scooter
 TYPE:  :   Django 50 4 takt EURO 5
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (Snor, blauw kenteken)
      45 km. p/uur (Brom, geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUREN  :   Milky White-Dragon Red (meer kleuren leverbaar zie deze site)
 CILINDERINHOUD  :   49 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :   3.299,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   3.498,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   3.598,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten/
                       en verhoging transportkosten)
      Wij helpen u graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

 

Beschrijving

Uitzonderlijk mooi, elegant en chique. Geen twijfel mogelijk, met de Peugeot Django 4t EURO 5 scooter kun je voor komen rijden. Het retro-karakter van deze Peugeot scooter blijkt ook uit de mooie welvingen, geïnspireerd op de verfijnde lijnen van het klassieke Peugeot model S57C. Hoewel zijn looks trouw blijven aan het erfgoed van het merk, zit de Django boordevol moderne technologieën: LED-verlichting, een 12 volt oplaadaansluiting voor gadgets en een semi-digitaal dashboard met boordcomputer. Je begrijpt het al, dit is de scooter voor morgen met de finesse van toen. Dankzij de lage zithoogte en de ruime en vlakke vloerplaat van de Django rijdt hij comfortabel ongeacht de grootte van de rijder.

De Peugeot Django 50cc. scooters zijn er nu in een Premium uitvoering met een voordelig accessoire pakket, zie hiervoor deze site.

Voor Peugeot scooters kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Kom naar onze winkel of maak een afspraak  bel: 0481-464569  of  e-mail naar info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO, en elektrische scooters van het Italiaans topmerk SUPER SOCO, maar verkopen en repareren A-merken als PIAGGIO de Zip in SP look, de VESPA  Sprint of Vespa Primavera touring hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni en helmen van VITO, BKR en MT.

Wij richten ons op de hele regio van  Haalderen tot Beuningen/Lent-Noord/Oosterhout/Nijmegen, van Haalderen tot aan Elst en Arnhem/Elten, van Haalderen tot aan Lobith, en van Haalderen tot aan Zetten onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen (bij Bemmel) of bel: 0481-464569 of e-mail naar: info@wheels2drive.nl                                                                                                    Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag                    -                    onze website is 24/7 open.

Maandags gesloten.