MENU

×

Peugeot Peugeot Django Premium clear of black 50 4t euro 5 25/45km p/u

Specificaties

MERK scooter  :  Peugeot Scooter
TYPE  :  Django 50 Premium met Clear Pack 4takt Euro5
PREMIUM pakket Black  :  Windscherm HELDER hoog, chromen klapdrager achter
     en chromen sierbeugelset Voor- en Achter
KLEUR scooter    Milky White-Dragon Red    (meer kleuren leverbaar)
UITVOERING  :  25 km. p/uur Snor, blauw kenteken
     45 km. p/uur Brom, geel kenteken, helmplicht
CILINDERINHOUD    49 cc
PRIJS Inclusief B.T.W.  €    4.014,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS Inclusief B.T.W.  €    4.314,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)

                                                      Er is ook een Django Premium met Black Pack!

Beschrijving

Voor een Peugeot Django Premium Euro 5 scooter komt u naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (naast Aldi) de Django is het paradepaardje uit de stal van Peugeot met typische kenmerken van het origineel uit 1955. Centraal bij alle creaties stond een fraai lijnenspel en innoverende techniek. Ruim 60 jaar later is dat nog altijd niet veranderd. De Django heeft een ontwerp met een knipoog naar het verleden, maar onder dat ontwerp zit moderne techniek dat voldoet aan de strengste eisen. Het gaat nog verder met zelfs LED-verlichting en een USB-aansluiting. 
Is een standaard Django voor jou nog niet voldoende? Dan levert Peugeot de Django Premium uitgerust met een 

Het Premium Black Pack bestaat uit de onderstaande accessoires:
- Helder hoog windscherm, Zwarte achterklapdrager, Zwarte sierbeugelset voorzijde en Zwarte sierbeugelset achterzijde. Voor een Peugeot scooter gaat u naar de dealer Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi), of maak een afspraak en bel naar: 0481-464569

Open van dinsdag tot en met zaterdag   Maandag’s gesloten

Onze website is 7 dagen per week en 24 uur per dag open, www.wheels2drive.nl

Alle leverbare Django scooters zijn tegen meerprijs ook uit te rusten met een Premium Clear Pack 

 of met een Premium Black Pack 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO, en elektrische scooters van het Italiaans topmerk SUPER SOCO, maar verkopen en repareren A-merken als PIAGGIO de Zip in SP look, de VESPA  Sprint of Vespa Primavera touring hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni en helmen van VITO, BKR en MT.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Beuningen, van Haalderen tot aan Elst en Arnhem, van Haalderen tot aan Lobith, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen (bij Bemmel) of bel: 0481-464569 of e-mail naar: info@wheels2drive.nl                           -                                                    Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag                    -                    onze website is 24/7 open.

Maandags gesloten.