MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Premium clear/black 50 4t euro 5 25/45km p/u

Specificaties

 MERK   :  PEUGEOT
 TYPE   :  KISBEE PREMIUM Clear OF Black 4takt Euro5
 Premium pakket Black   :  Windscherm smoke,  zwarte klapdrager achter 
 Premium pakket Clear   :  Windscherm helder, zwarte klapdrager achter
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (blauw kenteken, geen helmplicht)
    :  45 km. p/u. (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR   :  Cherry Red   (leverbaar in meer kleuren)
CYLINDERINHOUD   :  49,9 cc.
PRIJS inclusief BTW   €   :  2.626,00   (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS inclusief BTW   €   :  2.925,00    (inclusief kenteken/rijklaarkosten/
                       en inclusief verhoging transportkosten)

Helmplicht per 1-01-2023 ook voor snorscooters (blauw kenteken) koop uw helm nu wij hebben vele modellen op voorraad! 

 

Beschrijving

Voor een Peugeot Kisbee 50 4t Euro 5 met het Premium accessoirepakket gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (naast Aldi). Wie denkt aan de Peugeot Kisbee denkt aan mooie vormen, betrouwbare techniek en fijne rijeigenschappen. De Fransen hebben al deze ingrediënten verenigd in een fraai ontwerp waarmee Peugeot al decennia lang om bekend staat. In de auto industrie werkte het merk zelfs met designmeesters als Pininfarina waaruit de prachtige 406 Coupe voortkwam. Deze designelementen zien we zelfs terug in de scooters van Peugeot waarvan de Kisbee een perfect voorbeeld is. 

Voor wie zowel het uiterlijk als het gebruiksgemak wil vergroten is er de Kisbee Premium. De Kisbee Premium is uitgerust met een Black Pack of Clear Pack.

Het Premium Black Pack bestaat uit de onderstaande accessoires: - Smoked windscherm - Zwarte klapdrager achter - Sierbeugelset voorzijde

Het Premium Clear Pack bestaat uit de onderstaande accessoires: - Helder windscherm - Zwarte klapdrager achter - Zwarte sierbeugelset voorzijde

Alle leverbare Kisbee scooters zijn tegen meerprijs uit te rusten met een Black Pack of Clear Pack

Voor een Peugeot scooter gaat u naar de dealer Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi),                  tel. 0481-464569                    info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandag’s gesloten             Onze website is 7 dagen per week en 24 uur per dag open, www.wheels2drive.nl

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Voor een Peugeot Kisbee 50 met het Premium accessoirepakket gaat uy naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (naast Aldi) .

Voor een Peugeot scooter gaat u naar de dealer Wheels2Drive Tweewielers, Haalderen (naast Aldi).

Wij hebben tal van Peugeot scooters in de winkel staan, en geven u graag advies over deze maar ook over onze andere A-merk scooters zoals: SYM, PIAGGIO, VESPA, en KYMCO en de elektrische scooters het topmerk SUPER SOCO, kijk bijv. eens naar de: Mini, de Cux of de TS (gelijkend op een schakelbrommer).

Bovendien zijn wij al sinds 2012 dealer van het Nederlandse Merk QWIC E-bikes, een elektrische fiets met pit, verkrijgbaar in meerdere modellen en met een achtermotor, voormotor of met een middenmotor. Een elektrische fiets, voor dagelijks gebruik, voor de boodschappen, voor tochtjes in het weekend maar ook om snel en veilig naar het werk te gaan.

Voor Scooters en Qwic e-bikes gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandag’s gesloten

Onze website is 7 dagen per week en 24 uur per dag open, www.wheels2drive.nl