MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee R Iced Grey 50 4t Euro 5 25/45 km. p/u.

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT
 TYPE:  :   Kisbee R  4 takt EURO 5
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snor)
      45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR  :   Iced Grey    (midden grijs)
 CILINDERINHOUD  :   49,9 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.349,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.648,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten
                       en verhoging transportkosten)
     Wij helpen u graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

 

Beschrijving

Is een Kisbee in een standaard kleurstelling niet spannend genoeg voor jou? De Peugeot Kisbee R 50 cc 4 takt EURO 5 is er voor diegene die graag de praktische eigenschappen van de Kisbee combineert met een sportief maatpak. Dat sportieve maatpak betekent: een sportieve rode striping op de velgen, de herkenbare R-badge, een compacte smoked stuurspoiler en een comfortabel zadel met rode stiksels. Dit alles verpakt in de schitterende kleur, Iced Grey, waarnaar je eindeloos kunt blijven kijken. De aluminium vloerpanelen maken het geheel pas echt af. Motorisch is deze Kisbee voorzien van een schone en zuinige injectiemotor die perfect past bij het sportieve uiterlijk van deze Peugeot. Word je daar niet hebberig van?

Uitgerust met een: INJECTIEMOTOR en is LICHT EN WENDBAAR en heeft VEEL OPBERGRUIMTE

Peugeot Scooters zien? Ga dan naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) of bel naar: 0481 - 464569  of   e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag   Onze website is 24 uur per dag open, 7 dagen per week

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, ecooter en de kleine compacte Agm Goccia, stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen maar ook helmen van MT, en Vito, onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Beuningen, Nijmegen, Lent Noord, Oosterhout, van Haalderen tot aan Elst en Arnhem, van Haalderen tot aan Lobith, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op

de   website:  www.wheels2drive.nl     tel.: 0481-464569   --   Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.