MENU

×

Piaggio Piaggio Zip 50 4S 4T E4 Iget grey titano metallic 25 km/45 km. p.u.

Specificaties

 

MERK   :  PIAGGIO
TYPE   :  ZIP 50 4Sport 4 takt E4 I-get
UITVOERING   :  25 km. p/uur, snor en 45 km. p/uur met helmplicht
KLEUR   :  Grey metallic  (grijs/groenachtige kleur)
CYLINDERINHOUD   :  49,9 cc.
PRIJS  INCL. BTW  €   :  1.608,00  (exclusief. kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS  INCL. BTW  €   :  1.808,00  (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Ook voor een nieuwe Piaggio Zip  komt u 
     naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel.

 

Beschrijving

Er is een nieuwe kleur toegevoegd aan de Piaggio Zip 50 4S modellen, t.w.: Grey mett titano, een soort mat grijze/groene metallic kleur.  De Piaggio Zip S is een makkelijk hanteerbare scooter, geschikt voor iedereen, die op zoek is naar een toegankelijk en vlot vervoermiddel. Vraag ons om informatie. De Piaggio Zip grey metallic met  rode Zip embleemstickers, is verkrijgbaar in snor (zonder helm) en brommeruitvoering.

Bij Wheels2Drive Tweewielers stylen wij uw Piaggio Zip geheel naar uw wensen, bijv. met mat zwarte, kameleon, marakech brown, blauwe, rode kappen en/of gespoten voorvork, carterpan, en sierbeugels voor en achter, led verlichting voor en achter, angle eye, kortom customizen to the limit!

Voor de Piaggio Zip kunt u uitstekend terecht bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: SYM, KYMCO, PEUGEOT  maar verkopen en repareren A-merken als PIAGGIO, VESPA, Yamaha, maar ook voor een elektrische scooter van de merken ECOOTER en SUPER SOCO bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevens hebben wij een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.