MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Jet 14 Business 4takt Euro 4 met accessoirepakket

Specificaties

 MERK Scooter   :  SYM
 TYPE Scooter   :  Jet 14 Business 50cc 4takt Euro 4
     uitgerust met een accessoirepakket bestaande uit:
     topkofferdrager en topkoffer
 GARANTIE    3 jaar of 30.000 km. (lees voorwaarden op deze site)
 KLEUR Scooter   :  Diverse kleuren
 UITVOERING   :  25 km. p/uur (snor, blauw kenteken)
     45 km. p/uur (geel kenteken, helmplicht)
 CILINDERINHOUD   :  49,46 cc
 PRIJS INClusief BTW    €   :  2.598,00 (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
 PRIJS INClusief BTW    €   :  2.797.00 (inclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)

 

 

Beschrijving

De Sym Jet14  Business is de toerscooter van SYM die zich perfect leent voor een rit naar de stad of je werk. De ingrediënten zijn helder: grote 14 inch wielen, veel opbergruimte en uitermate geschikt om te reizen met twee personen. De grote wielen zorgen voor veel stabiliteit en een comfortabel weggedrag in zowel de stad of ver daarbuiten. Wie dagelijks bijvoorbeeld een laptop moet vervoeren is er de Jet14 Business uitvoering. Deze Jet14 is uitgerust met een Business Pack die bestaat uit de onderstaande accessoires: 
- Topkoffer drager
- Topkoffer

Ook voor een Sym Jet 14 scooter gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi).

wij helpen u graag bij het kiezen van uw scooter, onderdelen of accessoires.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen (naast Aldi)  voor scooters en bromfietsen, wij heten u van harte welkom in onze winkel waar wij op een oppervlak van 250 m2 een groot assortiment scooters en bromfietsen tonen, van diverse merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO en VESPA, etc.  maar uiteraard kunt u bij ons terecht voor originele SYM onderdelen en van de hierboven genoemde merken scooters maar ook voor: DMP, MOKIX, NGK, en Malossi.

U zult staan te kijken van het uitgebreide aanbod dat wij voeren en ook op voorraad hebben.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter of bromfiets, onderhoud of reparatie.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl