MENU

×

SYM SCOOTERS Sym New Mio 50i 4 takt EURO 5 25km/45 km. p/u.

Specificaties

De SYM Mio is de best verkochte SYM scooter in Nederland sinds 2004. Deze stadsscooter is volledig vernieuwd en uitgerust met een zuinige injectiemotor wat voor een lager benzineverbruik zorgt. Net als bij het voorgaande model zijn ook nu weer de moderne looks en compacte afmetingen onderscheidende eigenschappen. Daarnaast heeft de nieuwe Mio 50i  Euro5 voldoende opbergruimte en een comfortabel zadel voor zowel de bestuurder als de passagier. Als ''finishing touch'' is elke Mio 50i voorzien van een unieke stickerset. Er bestaat dus geen reden om niet voor de Mio 50i te kiezen. De Sym Mio 50 i (injectie) 50 cc 4takt EURO 5 is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zie elders op onze site.STERKE PUNTEN: Lage opstap - Grote opslagruimte - Uit te breiden met vele accessoires - Compact en licht.

Voor meer informatie over SYM scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87 a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  . Open van Dinsdag tot en met Zaterdag en  op afspraak: 0481 - 464569 

Maandags gesloten.

 

 

 

Beschrijving

 MERK  :  SYM
 TYPE  :  New Mio 50i (injectie), 4 takt, EURO 5   
 KLEUR  :  Black Matt (meer kleuren leverbaar zie onze site)
 GARANTIE  :  3 jaar of 30.000 km. (lees voorwaarden op deze site)
 UITVOERING  :  Snor (25 km. p/u. blauw kenteken, helmplicht 1-1-2023)
     Brom (45 km. p/u. geel kenteken, met helmplicht)
 Cilinderinhoud  :  50 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :  2.399,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :  2.648,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)

Helmplicht snorscooter per 1-1-2023 koop nu uw helm. Wij hebben een groot assortiment in onze winkel

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel voor A-merk scooters. Wij heten u van harte welkom in onze winkel waar wij op een oppervlak van 250 m2 een groot assortiment scooters van SYM, KYMCO, PEUGEOT,  PIAGGIO, VESPA maar ook diverse modellen elektrische scooters van Ecooter en Super SOCO en de Agm Goccia, een klein model elektrische scooter. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor originele SYM onderdelen en van de hierboven genoemde merken scooters maar ook voor: DMP, MOKIX, NGK en Malossi.

U zult staan te kijken van het uitgebreide aanbod en ook op voorraad hebben. Is uw scooter defect wij halen hem bij u in onze regio tegen een geringe vergoeding en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt.

Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel, wij werken ook op afspraak!  Voor een concurrerende prijs en goed advies omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands benzine of elektrische scooter, Tevens zijn wij al een tiental jaren dealer van Qwic E-bikes, deze elektrische fiets is ontworpen door Nederlandse ingenieurs en heeft tal van modellen o.a. de Qwic Premium i MN7+ met rotatiesensor en accu verwerkt in het frame maar ook onderhoud of reparatie gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast  ALDI)

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak info@wheels2drive.nl of bel: 0481 - 464569

Maandags gesloten