MENU

×

Vespa Vespa Primavera 50 4t Euro 5 Blauw snorscooter 25km/ bromscooter 45 p/u.

Specificaties

De Vespa Primavera 4 takt in de Euro 5 is uitgevoerd met 12 inch, 5 spaakswielen, ledverlichting voor en achter, chroom sierknop op voorspatbord. 

In onze winkel in Haalderen (naast Aldi) treft u een groot assortiment VESPA scooters 50 cc. euro 5 modellen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor elektrische scooters, o.a. van SUPER SOCO, VESPA, PIAGGIO en Ecooter of voor de Agm Goccia een compacte elektrische scooter. Wij hebben diverse modellen, snor- en bromscooters, in onze winkel, er valt dus wat te kiezen!

Wilt u uw Vespa laten repareren of onderhoud uitvoeren, ook dat kan bij ons, wij werken met vakkundig personeel, het juiste gereedschap en maken gebruik van de nieuwste computer technieken

Voor goede informatie over Vespa scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel 

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, of maak een afspraak. Bel: 0481-464569 of e-mail: info@wheels2drive.nl

Maandags gesloten.

Beschrijving

 MERK scooter   :  VESPA       
 TYPE   :  Primavera 4takt Euro5
 KLEUR   :  Blauw metallic (289/a Energia)
 UITVOERING   :  25 km. p/uur (snor, blauw kenteken) 
     45 km. p/uur (brom, geel kenteken met helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  50 cc.
PRIJS INCLusief B.T.W.   €   :  3.799,00 (exclusief   kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS INCLusief B.T.W.   €   :  4.039,00 (inclusief   kenteken/rijklaarmaakkosten)
     Voor deze Vespa of een andere scooter komt u naar
     Wheels2Drive Tweewielers Haalderen (bij Bemmel)

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Net als in de automobielbranche dienen scooters al jaren te voldoen aan de wettelijke gestelde milieueisen, o.a. op het gebied van uitstoot van uitlaatgassen, deze eisen worden steeds aangepast, zo dienen nieuwe benzine scooters, die verkocht worden na 1 januari 2021, voorzien te zijn van een E5 (euro 5) keur.

Ook de Vespa Primavera blauw 4t Euro 5 met 5 spaakswielen, 12 inch, led verlichting voor en achter en sierstuk in chroom op het voorspatbord.

In onze winkel en magazijn vindt u tevens vele originele VESPA onderdelen en accessoires, zoals: sierbeugels, klapdragers, smoke led-verlichting,  maar ook andere merken gebruikte en nieuwe scooters van A-merken: SYM, PIAGGIO, PEUGEOT, KYMCO en een assortiment ELEKTRISCHE scooters van SUPER SOCO, Ecooter, VESPA en PIAGGIO. Kortom er valt op scootergebied wat te kiezen bij ons!

Ook kunt u bij ons al jaren uitstekend terecht voor Qwic elektrische fietsen, prijswinnende e-bikes met pit, in allerlei uitvoeringen met: rotatiesensor, belt (aandrijfriem) in plaats van een ketting, accu in frame, met middenmotor, etc. etc.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, Haalderen (naast Aldi)

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Open van dinsdag tot en met zaterdag  (en op afspraak)   tel. 0481-*464569  info@wheels2drive.nl

Maandags gesloten