MENU

×

Vespa Vespa Sprint 50 4t Euro 5 Wit snorscooter 25km/ bromscooter 45 p/u.

Specificaties

In onze winkel treft u een groot assortiment VESPA scooters dus ook de nieuwste 50 cc. Vespa Sprint 4 takt in de Euro 5 Iget uitvoering ( de E 5 aangepast aan de laatste wettelijke regels omtrent uitstoot), nu staat deze mooie witte Vespa Sprint in onze winkel, maar wij verkopen alle Vespa modellen, ons aanbod wisselt steeds maar is altijd de moeite waard.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor elektrische scooters, o.a. van SUPER SOCO, VESPA, PIAGGIO en Ecooter of voor de Agm Goccia een compacte elektrische scooter. Wij hebben diverse modellen, snor- en bromscooters, in onze winkel, er valt dus wat te kiezen!

Wilt u uw Vespa laten repareren of onderhoud uitvoeren, ook dat kan bij ons, wij werken met vakkundig personeel, het juiste gereedschap en maken gebruik van de nieuwste computer technieken

Voor goede informatie over Vespa scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel 

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

of maak een afspraak bel: 0481-464569 of e-mail: info@wheels2drive.nl

Maandags gesloten.

Beschrijving

 MERK scooter   :  VESPA       
 TYPE   :  Sprint 4takt  Iget Euro5
 KLEUR   :  Wit (bianco innocenza)     
 UITVOERING   :  25 km. p/uur (snor, blauw kenteken) 
     45 km. p/uur (brom, geel kenteken met helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  50 cc.
PRIJS INCLusief B.T.W.   €   :  3.899,00 (exclusief   kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS INCLusief B.T.W.   €   :  4.139,00 (inclusief   kenteken/rijklaarmaakkosten)
     Voor deze Vespa of een andere scooter komt u naar
     Wheels2Drive Tweewielers Haalderen (bij Bemmel)

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Net als in de automobielbranche dienen scooters al jaren te voldoen aan de wettelijke gestelde milieueisen, o.a. op het gebied van uitstoot van uitlaatgassen, deze eisen worden steeds aangepast, zo dienen nieuwe benzine scooters, die verkocht worden na 1 januari 2021, voorzien te worden van een E5 (euro 5) keur.

Wij hebben altijd diverse Vespa  scooters op voorraad dus ook de nieuwe Sprint Euro 5 Iget  dus kom naar Wheels2Drive Tweewielers, en laat u informeren omtrent de aangepaste techniek van deze scooter.

In onze winkel en magazijn vindt u tevens vele originele VESPA onderdelen en accessoires, zoals: sierbeugels, klapdragers, smoke led-verlichting,  maar ook andere merken gebruikte en nieuwe scooters van A-merken: SYM, PIAGGIO, PEUGEOT, KYMCO en een assortiment elektrische scooters van SUPER SOCO, Ecooter, VESPA en PIAGGIO. Kortom er valt op scootergebied wat te kiezen!

Ook kunt u bij ons al jaren uitstekend terecht voor Qwic elektrische fietsen, prijswinnende e-bikes met pit, in allerlei uitvoeringen met: rotatiesensor, belt (aandrijfriem) in plaats van een ketting, accu in frame, met middenmotor, etc. etc.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, Haalderen (naast Aldi)

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Open van dinsdag tot en met zaterdag  (en op afspraak)   tel. 0481-*464569  info@wheels2drive.nl

Maandags gesloten