MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Fiddle II 50 E5 met 2dlg Clear pakket Windscherm en Klapdrager achter

Specificaties

De nieuwe Sym Fiddle 2 (II) 4takt Euro5 scooter is ook te koop compleet met een 2 delig accessoirepakket bestaande uit een: Windscherm hoog en een klapdrager achter. Het scherp geprijsde Clear pack voor deze scooter bestaat uit een: Helder hoog windscherm en een chroom achterklapdrager, maar er is ook een Black pack dat bestaat uit een: smoke windscherm en een zwarte achterklapdrager.

Dit pakket kan op alle Sym Fiddle 2 Euro 5 scooters gemonteerd worden, dus ook op de andere kleuren uit de serie.

Customize jouw Sym Fiddle 2 scooter compleet met een accessoire pakket en steel de show.

Ook is er een 3 dlg. pakket te koop, dus met hoog windscherm en zwarte sierbeugels voor en achter en achterklapdrager.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM scooters, accessoires maar ook voor de originele SYM Fiddle II Euro4 en Euro5 onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag en OP AFSPRAAK Bel: 0481 - 464569

Maandags gesloten

Beschrijving

 MERK SCOOTER   :  SYM
 TYPE   :  Fiddle II (2) 4takt Euro 5 compleet met 2 dlg. accessoirepakket
     bestaande  uit: Windscherm Hoog en klapdrager achter
 KLEUR   :  Satin Submarine Blue  (meer kleuren verkrijgbaar)
CYLINDERINHOUD   :  49,5 cc.
BESTELNUMMER   :  M1FiddleII+ClearPack2dlg
PRIJS INCLUSIEF BTW   €   :  2.004,00  (exclusief kenteken- rijklaarmaakkosten)
PRIJS INCLUSIEF BTW   €   :  2.203,00  (inclusief kenteken- rijklaarmaakkosten)

Bel en Kom naar onze winkel en bekijk de nieuwe Sym Fiddle 2 (II) 4t EURO5 te bekijken

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 13 jaar is RWD erkend BESTE dealer van Nederland in 2019 SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO,VESPA scooters, Derbi, Yamaha en Elektrische scooters van SUPER SOCO, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Elst, Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en ook  Lobith en Zevenaar en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, zijn RDW erkend, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM accessoires maar ook voor de originele SYM Fiddle II Euro 4 en Euro 5 onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag ook OP AFSPRAAK Bel: 0481-464569

Wilt u uw scooter financieren dan kan dat ook, kijk dan op deze site onder de categorie: dienstverlening/financieren scooters

Maandags gesloten