MENU

×

Kymco Kymco Agility Carry 12" windscherm Hoog Transparant Origineel

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  Agility Carry 12"
 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog transparant Origineel met 
     metalen bevestigingsbeugels
 KLEUR   :  Transparant, kunststof
 BESTELNUMMER   :  K629920005
 PRIJS inclusief B.T.W.     €   :  132,50
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt diverse windschermen voor KYMCO scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er is een  KYMCO windscherm voor uw KYMCO Agility Carry 12" scooter.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw KYMCO Agilty scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Bij het bepalen van de hoogte van een windscherm is Kymco uitgegaan van een persoon met een lengte van 180 cm, bent u langer dan is er  bij de Kymco scooters een universele windscherm-verhoger te koop.

Een KYMCO windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.