MENU

×

Kymco Kymco Like Windscherm Hoog Smoke

Specificaties

Merk   :  Kymco 
Type   :  Like TT
Omschrijving   :  Windscherm Hoog inclusief bevestigingsset
     (er is ook een origineel windscherm leverbaar)
Kleur   :  Smokekleurig
Bestelnummer   :  K62922997
Prijs incl. B.T.W.   €   :  109,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel en laat dit, vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Er zijn  KYMCO windschermen leverbaar  in blank en smokekleurig kunststof voor uw KYMCO Like scooter, er zijn ook originele KYMCO LIKE windschermen verkrijgbaar,

zie elders op deze site, onder de categorie Accessoires, Kymco.

 

Bij het bepalen van de hoogte van een windscherm is Kymco uitgegaan van een persoon met een lengte van 180 cm, bent u langer dan is er  bij de Kymco scooters een universele windscherm-verhoger te koop.

 

De meeste windschermen zijn gemaakt van blank kunststof maar KYMCO levert bij de Kymco Like TT ook een smokekleurig (grijs/bruin) windscherm, dit heeft de functie van een normaal windscherm, maar door de kleur werkt het ook als een “soort” zonnebril, echter die eigenschap heeft het ook bij donker weer.

Maar hoe dan ook een KYMCO windscherm voor uw Like scooter is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.