MENU

×

Kymco Kymco Windscherm Verhoger Universeel

Specificaties

Merk   :  Kymco 
Type   :  Voor alle Scooters en Motorscooters
Omschrijving   :  Windscherm Verhoger X Creen Universeel
     inclusief bevestigingsset
Kleur   :  Blank, transparant
Bestelnummer   :  K672GH001
Prijs incl. B.T.W.   €   :  145,15
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel en laat dit, vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt diverse windschermen 

voor KYMCO  scooters en motorscooters, maar mocht de gewenste hoogtemaat niet in het strandaardprogram opgenomen zijn, dan is er een universele windschermverhoger te koop.

Bij het bepalen van de hoogte van een windscherm is Kymco uitgegaan van een persoon met een lengte van 180 cm. dan kunt u dit dus oplissen met de windscherm-verhoger.

Maar hoe dan ook een KYMCO windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere KYMCO accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569,               info@wheels2drive.nl,                  www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.