MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 3 en 4 Windscherm hoog Smoke

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Speedfight 3 en Speedfight 4
OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog plm. 70 cm Smoke
     met set bevestigingsbeugels en handbeschermers
KLEUR   :  Blank, transparant kunststof
BESTELNUMMER   :  M1A6102
PRIJS INCL. B.T.W.   €   :  149,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen ook voor uw Peugeot Speedfight 3 of Speedfight 4 scooter, en deze wordt geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  PEUGEOT windschermen in diverse hoogtematen, wilt u echter een laag scherm voor uw Speedfight scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Speedfight 3 of Speedfight 4 scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

PEUGEOT levert bij de Speedfight 3 en 4 scooters een smokekleurig (grijs/bruin) windscherm, dit heeft de functie van een normaal windscherm, maar door de kleur werkt het ook als een  “soort” zonnebril, echter die eigenschap heeft het ook bij donker weer.

Maar hoe dan ook een Peugeot Speedfight windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens  bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), tel. : 0481-464569,   info@wheels2drive.nl      www.wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

 

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.