MENU

×

Sym SYM Fiddle III Windscherm 56 cm. transparant

Specificaties

1. Merk                : SYM
2. Type                : Fiddle III
3. Omschrijving     : Windscherm 56 cm. 
4. Kleur                 :  Transparant, blank
5. Stuksprijs  €      : 119,00
6. Artikelnummer   : M1SY530-FI3-OOL
  Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit, vooraf
  bij ons bestelde, accessoire monteren 
     
  van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)
  tel.: 0481-464569

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Fiddle III scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  windschermen in diverse maten, echter hoe hoger het SYM windscherm, des te meer vangt het wind en regen.

Sommige scooterrijders kiezen echter bewust voor een SYM laag scherm (variërend van 22cm./35cm.), maar door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Fiddle scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM windscherm voor uw Fiddle is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen, naast nieuwe ALDI, bij Bemmel,  al 8 jaar actief in de regio met Scooters en Brommers, Nieuw en Gebruikt, Reparatie en Onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT, TOMOS, en verkoper van andere A-merken scooters als: PIAGGIO/VESPA ook voor accessoires, helmen, handschoenen, etc.  en honderden onderdelen bent u bij hen aan het goede adres.

Kom naar de winkel bekijk de nieuwste modellen scooters en brommers!

Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen zij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Wheels2Drive beschikt over een eigen ophaaldienst en halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding in de regio op en heeft u schade aan uw scooter opgelopen dan kunnen zij de TAXATIE verzorgen en ontvangen de verzekeringsexpert zodat de schadekwestie zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Tevens zijn zij dealer van Qwic Elektrische Fietsen, een fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs, de elektrische fiets met pit, een breed assortiment van sportief tot woon-werkverkeer en met een bereik van 35 km. tot 180 km.!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond tot 20.00 uur.

Maandags gesloten, onze website is 24 uur per dag open.

 

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, 

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl