MENU

Ɨ

Sym Sym Mio Windscherm Laag 56 cm transparant

Specificaties

 OMSCHRIJVING Artikel   :  Windscherm Laag 56 cm. transparant
     compleet met set metalen bevestigingsbeugels
 MERK en TYPE Scooter   :  SYM MIO (Niet voor de New Sym Mio Euro 4)
 KLEUR en Materiaal   :  Transparant, kunststof
 ARTIKELNUMMER    M1SY530-A7A-OM
 PRIJS Inclusief B.T.W.   €   :  119,00
     

 Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit vooraf bij ons bestelde

 windscherm GRATIS op uw SYM Mio monteren

ā€‹

 

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Mio scooters, zowel voor het oudere model Mio maar ook voor de New Mio Euro 4,  en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  SYM Mio windschermen in diverse hoogtematen, wilt u echter een laag scherm voor uw Mio scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Mio scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM Mio windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), 

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel naast de nieuwe ALDI, al meer dan 10 jaar een prima adres voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, Reparatie en Onderhoud,  dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT, TOMOS, en andere A-merken scooters als: Piaggio/Vespa, etc., ook voor scooter accessoires en onderdelen en voor QWIC elektrische fietsen bent u bij ons aan het goede adres, wij helpen u graag om de juiste scooter, brommer of QWIC elektrische fiets uit te zoeken, kom naar onze winkel u bent van harte welkom.

Heeft u uw scooter of brommer uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan van diverse merken, zoals: MOKIX, DMP, MALOSSI, etc. en uiteraard adviseren wij u gratis bij het kiezen van het juiste onderdeel. U gaat dus met de goede uitlaat naar huis en komt niet later tot de ontdekking dat de uitsparingen van de uitlaat niet gelijk zijn aan de uitsparingen van uw scooter!

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst, en halen uw defecte scooter of brommer, tegen een geringe vergoeding, op in de hele regio.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagavond koopavond.

Maandags gesloten.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast de ALDI,

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl