MENU

×

Sym Symphony ST Windscherm Laag 31 cm. transparant

Specificaties

 OMSCHRIJVING Artikel    Windscherm Laag 31 cm. 
     compleet met set bevestigingsbeugels
 TYPE en MERK Scooter    SYM Symphony ST 4takt
 KLEUR    Transparant kunststof
 ARTIKELNUMMER    M1SY530-STS-00M
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €    119,00

Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit vooraf bestelde 

windscherm gratis bij ons monteren.

Ook voor onderdelen kunt u uitstekend terecht bij Wheels2Drive Tweewielers

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Symphony ST scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  SYM Symhony ST windschermen in twee hoogtematen, wilt u  een laag scherm voor uw Symphony ST scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Mio scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM Symphony ST windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele SYM onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.