MENU

×

Peugeot Windscherm Helder Hoog Peugeot Kisbee Basic en Kisbee RS en Black Edition Scooter

Specificaties

OMSCHRIJVING Artikel   :  Windscherm helder Hoog 70 cm.
     compleet met een set zwarte bevestigingsbeugels
MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Kisbee en Kisbee RS
KLEUR   :  Blank, transparant
BESTELNUMMER   :  M1PG530-KIS-POL   
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  119,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt  Peugeot Scooters maar ook windschermen voor de Peugeot Kisbee Basic, Kisbee RS, en ook voor de Kisbee Black Edition scooters, deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Het transparante windscherm van 70 cm. hoog wordt geleverd compleet met een set bevestigingsbeugels.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Kisbee Basic, Kisbee RS of Kisbee Black Edition scooter, dit sluit namelijk precies aan bij deze scooter.

Maar hoe dan ook een Peugeot windscherm voor uw Kisbee  is een uiterst praktisch accessoire dus ook daar en voor tal van andere accessoires en Peugeot merkonderdelen kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) kunt u uiiteraard terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: PEUGEOT.  zoals:  lampen, accu’s, binnen- en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.