MENU

×

Kymco Beenkleed Thermoscud Peugeot Yamaha Kymco SYM

Sale

Specificaties

 MERKEN   :  Peugeot, Yamaha, SYM, Kymco
 TYPE   :  Super 8, Agility, Orbit II, Jog, Aerox, V-Clic,etc.
 OMSCHRIJVING   :  Beenkleed Thermoscud 
 KLEUR   :  Zwart
 BESTELNUMMER   :  P33131
 PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  108,00
     
  • Wilt u dit beenkleed  door ons aan laten brengen, dat kan voor slechts € 15,00, kom dan naar onze winkel, maar maak EERST een afspraak via de email: info@wheels2drive of bel naar: 0481-464569

 

 

Beschrijving

Dit beenkleed is geschikt voor tal van modellen 50 cc. scooters, zoals de: Peugeot X-fight, V-Clic en Yamaha Aerox en Jog, Sym Orbit II, Kymco Super 8, Agility en Vitality. Een beenkleed maar ook een set unviversele handbeschermers en een windscherm zijn praktische accessoires tijdens de koude winterdagen of als het guur en regenachtig weer is.

Nooit meer koude handen!  Laat dan een complete set Oxford verwarmde handvatten op uw scooter monteren,  bedienbaar met een knopje en keurig weggewerkt in uw handschoenenvak/binnen beenschild, vraag ons er naar!

Twijfelt u er aan of het beenkleed op uw 50 cc. scooter past, bel ons dan op tel.nr.: 0481-464569

Bij Wheels2Drive Tweewielers  te Haalderen (naast Aldi) kunt u terecht voor diverse merken scooters, zoals: SYM, PEUGEOT, KYMCO, VESPA, PIAGGIO en ECOOTER, elektrische scooters, maar ook voor de originele VESPA en PIAGGIO onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten   tel. 0481-464569    info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

€ 142,00

€ 108,00


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, PEUGEOT, KYMCO en elektrische scooter va m ECOOTER en SUPER SOCO, maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA, hebben een grote voorraad originele merk onderdelen.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot aan Nijmegen, tot Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.