MENU

×

Vespa Beenkleed Thermoscud R203x AGM, Turbho, Boatian, Iva

Specificaties

 MERK Scooter diverse    :  Imitatie scooters:  LX, Turbho RL 50 
    :  en Turbho RL50S, AGM VX S, AGM Riva S
     Benelli, Boatian, LaSouris Vespelini, etc.
 OMSCHRIJVING   :  Beenkleed Thermoscud Tucano Urbano R203x
 KLEUR   :  Zwart
 BESTELNUMMER   :  P3136048
 PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  129,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (naast Aldi) en bestel dit
  • beenkleed en laat het door ons tegen een meerprijs van € 12,50 monteren op uw scooter

Beschrijving

Voor uw scooter is er een passend beenkleed te verkrijgen, zo ook voor: Diverse Chinese LX-imitatie scooters als: IVA Lux - BTC Riva 1 - Turbho RL-50 en RL50S - VOM Venice - AGM VX S - Benelli - Berini Napoli - Boatian - Santini Capri - LaSouris Vespelini - AGM Riva S - GTS Toscane.

Een beenkleed is een praktisch accessoire tijdens de koude winterdagen of als het guur en regenachtig weer is, maar let er wel op dat u het juiste beenkleed voor uw scooter bestelt, het moet namelijk goed passen.

Nooit meer koude handen!  Laat dan een complete set Oxford verwarmde handvatten op uw scooter monteren,  bedienbaar met een knopje en keurig weggewerkt bij uw handschoenenvak/binnen beenschild, vraag ons er naar!

Twijfelt u er aan of het beenkleed op uw scooter past, bel ons dan op tel.nr.: 0481-464569

Bij Wheels2Drive Tweewielers  te Haalderen (naast Aldi) kunt u terecht voor diverse merken scooters, zoals: SYM, PEUGEOT, KYMCO, VESPA, PIAGGIO en ECOOTER, elektrische scooters, maar ook voor de originele VESPA en PIAGGIO onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen

Bel 0481-464569  of e-mail naar info@wheels2drive.nl

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, PEUGEOT, KYMCO en elektrische scooters van ECOOTER en SUPER SOCO, maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA, hebben een grote voorraad originele merk onderdelen.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot aan Nijmegen, tot Zetten en van Haalderen tot aan Zevenaar en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.