MENU

×

Vespa Beenkleed Thermoscud Vespa Primavera Vespa Sprint

Sale

Specificaties

 MERK   :  VESPA
 TYPE   :  Primavera en Sprint
 OMSCHRIJVING   :  Beenkleed Thermoscud Tucano r170x
 KLEUR   :  Zwart
 BESTELNUMMER   :  P342932
 PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  108,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (naast Aldi) en bestel dit
  • beenkleed en laat het door ons tegen meerprijs monteren op uw scooter

Beschrijving

Bij uw Vespa Sprint  (en ook voor uw Vespa Primavera) zijn diverse accessoires te verkrijgen onder andere een beenkleed, maar ook een set universele handmoffen (zie elders op onze site), beide zijn praktische accessoires tijdens de koude winterdagen of als het guur en regenachtig weer is.

Nooit meer koude handen!  Laat dan een complete set Oxford verwarmde handvatten op uw scooter monteren,  bedienbaar met een knopje en keurig weggewerkt bij uw handschoenenvak/binnen beenschild, vraag ons er naar!

Twijfelt u er aan of het beenkleed op uw scooter past, bel ons dan op tel.nr.: 0481-464569

Bij Wheels2Drive Tweewielers  te Haalderen (naast Aldi) kunt u terecht voor diverse merken scooters, zoals: SYM, PEUGEOT, KYMCO, VESPA, PIAGGIO en ECOOTER, elektrische scooters, maar ook voor de originele VESPA en PIAGGIO onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten   tel. 0481-464569    info@wheels2drive.nl

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

€ 142,00

€ 108,00


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 12 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, PEUGEOT, KYMCO en ECOOTER, elektrische scooters, maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA, hebben een grote voorraad originele merk onderdelen.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot aan Nijmegen, tot Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.