MENU

Ɨ

Kymco Thermoscud beenkleed KYMCO Agiity, Orbit II, Speedfight, Aerox

Specificaties

MERK   :  Thermoscud  R017
TYPE scooter   :  Kymco Agility, Yamaha Aerox, Peugeot Speedfight, 
     en Sym Orbit II  50 cc.,
OMSCHRIJVING   :  Beenkleed, thermo
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  P33131
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  140,00
  • Wilt u dit vooraf bestelde beenkleed door ons aan laten brengen, dat kan dit kleed voor € 12,50, maak echter EERST een afspraak via de email: info@wheels2drive of bel naar: 0481-464569

Beschrijving

Thermoscud beenkleed R017 voor uw  Kymco Agility maar ook voor uw SYM Orbit II 50cc/Yamaha Aerox en Peugeot Speedfight snor-of bromscooter.

Op het moment is het originele Sym beenkleed voor de Orbit II (2) tijdelijk uitverkocht, dan is dit beenkleed een uitstekend alternatief.

Een beenkleed is dé oplossing tegen kou en regen, voor scooterrijders die ook graag in de winter mobiel willen blijven. Door de bedekking van de benen en een deel van het bovenlichaam blijf je warm en ben je beschermd tegen wind en regen.

  • Perfecte pasvorm.

ā€‹Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel bent u aan het goede adres voor diverse ondedelen voor uw KYMCO scooters, dus ook voor uw Kymco Agility. 

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 13 jaar en is RWD erkend, wij verkopen A-merk scooters van: o.a. SYM, PIAGGIO, PEUGEOT, KYMCO, VESPA en elektrische scooter van Ecooter en SUPER SOCO maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag