MENU

×

SYM SCOOTERS Thermo handmoffen Universeel SYM scooters model van voor 2022

Specificaties

MERK   :  SYM
TYPE SCOOTER   :  50 cc en 125 cc. 
OMSCHRIJVING   :  Handmoffen Universeel, thermo
     passen op alle SYM scooters bouwjaar t.m. 2021
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1SY610-WA22657-1
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  45,00

Uw scooter laten her(omkeuren) van snor naar brom kom dan rechtstreeks naar Wheels2Drive Tweewielers

Ook een beenkleed, handmoffen bestelt u bij Wheels2Drive Tweewielers 

 

Beschrijving

Als u een zich tegen regen en kou wilt beschermen kunnen daarbij een paar SYM thermo handmoffen goed van dienst zijn. Deze handmoffen zijn te gebruiken op alle SYM snor en bromscooters, zowel 50 cc. als op 125 cc.

bouwjaar tot en met 2021 heeft u een Sym scooter van het bouwjaar 2022 kijkt u dan onder art. nr.: M1409007480

Universele thermo handmoffen.

  • Handmoffen zijn erg fijn en praktisch.
  • Bescherm je handen tegen de regen en kou en investeer in je eigen comfort.
  • Zeker als je handschoenen niet prettig vindt of deze snel kwijt raakt, zijn handmoffen de perfecte oplossing.

U kunt deze handmoffen voor uw SYM scooter apart bestellen, maar ook in combinatie met een beenkleed  (maar daarbij dient u wel op te letten dat een beenkleed past bij een bepaald type Sym scooter, m.a.w. een beenkleed is niet universeel) zie onze site voor de diverse SYM scooter beenkleden.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM accessoires maar ook voor de originele SYM onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Voor uw accessoires of een helm maar natuurlijk ook voor uw benzine of elektrische, ecooter, scooter gaat u naar Wheels2drive Tweewielers. Wij verkopen, onderhouden en repareren elektrische scooters van SUPER SOCO, Vespa, YADEA en ook de AGM Goccia/GEV.

Ook voor e-bikes van Qwic ontworpen door Nederlandse ingenieurs, bijv. de Premium serie met de accu verwerkt in het fietsframe en toch een lage instap, of een e-bike met een belt/aandrijfriem in plaats van een ketting en binnenkort ook de nieuwe comfortabele Mira Daily of Tour in Sage Green, Desert Copper of Jet Black.

Wij hebben onze eigen bezorgservice en zijn erkend RDW lid, dus uw scooter omkeuren van snor 25 km. p.uur, blauw kenteken naar bromscooter, 45 km. p uur, geel kenteken dat kan rechtstreeks bij ons, informeer er naar.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel) info@wheels2drive.nl  kom      of      maak een afspraak       of             bel naar: 0481-464569

Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur

Zaterdag                             van 09.00 – 16.00 uur

Maandags gesloten