MENU

×

Verzekering

Bromfiets of Fietsverzekering afsluiten? Dat kan bij Wheels2Drive Tweewielers!

Wij zijn agent van ANWB (UNIGARANT) Verzekeringen. Een verzekering met uitstekende voorwaarden! Wellicht niet de goedkoopste, maar er wordt snel uitgekeerd als u schade heeft! 

Bent u ANWB-lid? U ontvangt op vertoon van uw ANWB-pas korting!

Bereken hier met behulp van de navolgende link uw e-bike fietsverzekering

https://www.unigarant.nl/verzekeringen/fietsverzekering/premie-berekenen/       

en/of uw scooter (speed pedelic of brommobiel) verzekering

https://www.unigarant.nl/verzekeringen/scooterverzekering/premie-berekenen/

Liever persoonlijk contact of wilt iets naders weten over de fiets- of scooterverzekering? Dat kan! Wij zien u dan graag in onze winkel. 

U bent bij ANWB/UNIGARANT goed verzekerd, maar mocht het dan toch een keer mis gaan dan helpen wij u daar waar mogelijk is, met de afhandeling van uw schade.

U hebt bij Wheels2Drive Tweewielers uw Scooter (elektrische of benzine) of Qwic E-bike gekocht en wilt die ook meteen verzekeren, dat kan wij werken namelijk samen met ANWB/UNIGARANT. 

Een verzekering met uitstekende voorwaarden! Wellicht niet de goedkoopste, maar er wordt snel uitgekeerd als u schade heeft! 

Bent u ANWB-lid? Dan ontvangt u op vertoon van uw ANWB-pas een flinke korting!

Wat kost een verzekering? Dit hangt af van meerdere factoren zoals onder andere de waarde van de te verzekeren e-bike fiets of scooter, aanvullende dekking en ook uw woonplaats (regio) is van belang,

Bij een scooter (speed pedelic of brommobiel) verzekering is leeftijd van de bestuurder zeer belangrijk, de manier waarop u verzekerd wilt zijn, bijvoorbeeld alleen W.A. (Wettelijk Aansprakelijk) of W.A. met diefstal of All-Risk

en wilt u uw scooter verzekeren tegen nieuwwaarde, kortom u dient nauwgezet het aanvraagformulier in te vullen om tot een goede berekening van de premie te komen.

Liever persoonlijk contact of informatie? Dat kan! Wij zien u dan graag in onze winkel. 

U bent bij ANWB (UNIGARANT) goed verzekerd, mocht het dan toch een keer mis gaan. Sluit u uw verzekering via ons af dan helpen u, daar waar mogelijk is, met de afhandeling van uw schade.