MENU

×

Nieuws

Gratis SYM of PEUGEOT oranje windschermhoes voor SYM - PEUGEOT windscherm

Gratis SYM of PEUGEOT oranje windschermhoes voor SYM - PEUGEOT windscherm

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel is dealer van SYM scooters en Peugeot scooters en doet mee aan de SYM en PEUGEOT ORANJE windscherm hoesactie Je ontvangt (zolang de voorraad strekt) een oranje windschermhoes t.w.v. € 17,95 GRATIS bij aankoop van een origineel SYM of PEUGEOT windscherm helder of smoke of passend op de meeste SYM en PEUGEOT 50 cc en 125 cc. scooters.

Ook kun je een oranje windschermhoes ontvangen  bij aanschaf van één van de SYM of PEUGEOT accessoire packs, kijk op onze site of vraag ons er naar.

Wat dien je als bestaande SYM-scooterrijder te doen om een gratis oranje Sym windschermhoes te krijgen? Volg SYM scooters Nederland op Instagram: SYMscootersnl plaats een openbare foto op je instagram account met je SYM scooter en origineel Sym hoog windscherm en tag: @SYMscootersnl met hashtag #SYMoranje

of als Peugeot scooterrijder: Volg ons op Instagram: PeugeotMotocyclesNL

Plaats een openbare foto op je Instagram account met je Peugeot scooter en origineel Peugeot windscherm en tag ons: @PeugeotMotocyclesNL met hashtag #LaatDePeugeotLeeuwNietZonderHempieStaan

Als het bovenstaande gebeurd is neemt de importeur van SYM of PEUGEOT scooters binnen 7 dagen contact met je op voor het opvragen van je adres. Daarna versturen zij de windschermhoes binnen 7 dagen.

Tot ziens in onze winkel aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM te Haalderen (bij Bemmel) voor deze en andere acties.

deze actie duurt van 21 mei tot en met 11 juli 2021 en is alleen van toepassing op in Nederland woonachtige consumenten en zolag de voorraad strekt en alleen via een erkende SYM of PEUGEOT dealer!