MENU

×

Onderhoud van uw scooter, schakelbrommer of Qwic e-bike 

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel (naast Aldi) al meer dan 16 jaar ook voor onderhoud. Onderhoud is het behoud van uw scooter, maar het zorgt er ook voor dat uw scooter steeds rijklaar staat. Het is een vervoermiddel, dus u wilt er over kunnen beschikken wanneer u dat uitkomt, daar staat tegenover dat u uw scooter ook regelmatig in onderhoud dient te geven bij een erkende reparateur zoals Wheels2Drive Tweewielers. Wat is nu regelmatig onderhoud? Dat hangt grotendeels af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, maar afhankelijk van het merk wordt geadviseerd tussen de 3500 en 4000 km.

Sinds 2012 zijn wij dealer van Qwic e-bikes, dus ook voor het jaarlijkse onderhoud, reparatie en onderdelen van uw Qwic elektrische fiets kunt bij ons terecht.

Wij beschikken over goed en het juiste gereedschap, alsmede computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren maar ook uw Qwic e-bike uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter, snorscooter, bromscooter of Qwic e-bike defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding met onze eigen ophaaldienst bij u op in: (Andelst, Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Doornenburg,  Driel, Elst, Ewijk, Gendt, Haalderen, Herveld, Heteren, Huissen, Lent, Lent-Noord, Lobith, Nijmegen, Oosterbeek, Oosterhout, Millingen aan de Rijn, Pannerden, Ressen, Schuitgraaf, Slijk-Ewijk, Tolkamer, Valburg, Westeraam of Zetten) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt.

Wat wordt er precies gedaan bij een kleine of een grote onderhoudsbeurt (kijk dan op deze site bij: home/over ons/informatie)? Bij een grote onderhoudsbeurt geven wij u vooraf een prijsopgave, zodat u weet wat er uitgevoerd dient te worden en wat de kosten zijn. Dit voorkomt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Alleen zo staat uw snorscooter (25 km. p/uur) of bromscooter (45km p/uur) altijd rijklaar! In ons magazijn hebben wij een grote voorraad originele onderdelen van SYM, Kymco, Peugeot, Piaggio, Vespa,  maar ook van merken als: Mokix, DMP, Malossi, zodat u ook weer snel de weg op kunt. Uiteraard hebben wij een uitgebreide collectie accessoires: windschermen, uitlaten, helmen van Beon, Vito en MT. Ook voor een  fles goede Bo-Motor olie voor uw 2-takt of 4-takt scooter/schakelbrommer bent u bij ons aan het juiste adres.

Scooter en Qwic e-bike speciaalzaak Wheels2Drive Tweewielers aan de van der Mondeweg 87a te 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast de ALDI) is gevestigd in de directe nabijheid van Arnhem, Lent en Elst, is RDW erkend en voert uw onderhoud vakkundig uit met behulp van de nieuwste computerprogramma´s en het juiste gereedschap.

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag     --                  maandag’s gesloten         ---            tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl