MENU

×

Onderhoud van uw (snor- of brom)scooter Haalderen-Bemmel

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel (naast Aldi) al meer dan 11 jaar ook voor onderhoud. Onderhoud is het behoud van uw scooter, maar het zorgt er ook voor dat uw scooter steeds rijklaar staat. Het is een vervoermiddel dus u wilt er over kunnen beschikken wanneer u dat uitkom, daar staat tegenover dat u uw scooter ook regelmatig in onderhoud dient te geven bij een erkende reparateur zoals Wheels2Drive Tweewielers. Wat is nu regelmatig onderhoud? Dat hangt grotendeels af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, maar afhankelijk van het merk wordt geadviseerd tussen de 3500 en 4000 km.

Wij beschikken over goed en het juiste gereedschap, alsmede computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter, snorscooter, of bromscooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding met onze eigen ophaaldienst bij u op in: (Andelst, Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Doornenburg,  Driel, Elst, Ewijk, Gendt, Haalderen, Herveld, Heteren, Huissen, Lent, Lobith, Nijmegen, Oosterbeek, Oosterhout, Millingen aan de Rijn, Pannerden, Ressen, Slijk-Ewijk, Tolkamer, Valburg, of Zetten) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt.

Wat wordt er precies gedaan bij een kleine of een grote onderhoudsbeurt (kijk dan op deze site bij: home/over ons/informatie)? Bij een grote onderhoudsbeurt geven wij u vooraf een prijsopgave, zodat u weet wat er uitgevoerd dient te worden en wat de kosten zijn. Dit voorkomt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Alleen zo staat uw snorscooter (25 km. p/uur) of bromscooter (45km p/uur) altijd rijklaar! In ons magazijn hebben wij een grote voorraad originele onderdelen van SYM, Kymco, Peugeot, Piaggio, Tomos en Vespa,  maar ook van merken als: Mokix, DMP, Malossi, zodat u ook weer snel de weg op kunt. Uiteraard hebben wij een uitgebreide collectie accessoires: windschermen, uitlaten, helmen van MT en CGM boost. Ook voor een  fles goede Bo-Motor olie voor uw 2-takt of 4-takt scooter bent u bij ons aan het juiste adres.

Scooter speciaalzaak Wheels2Drive Tweewielers aan de van der Mondeweg 87a te 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast de ALDI) is gevestigd in de directe nabijheid van Arnhem, Lent en Elst, is RDW erkend en voert uw onderhoud vakkundig uit met behulp van de nieuwste computerprogramma´s en het juiste gereedschap.

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandag’s gesloten

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers,van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast de nieuwe ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl