MENU

×

Rijles

Om in het bezit te komen van je bromfietsrijbewijs moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Theorie-examen mag je doen vanaf de leeftijd van 15½ jaar. Vanaf 16 jaar mag je praktijkexamen doen.

Onze scooters bij Rijschool Westeraam

Wheels2Drive Tweewielers levert en onderhoudt de lesscooters van Rijschool Westeraam te Elst. Zij rijden op de SYM Symphony ST (zie afbeelding onderaan dit artikel) een stoere krachtpatser en de nieuwste sportieve, multifunctionele SYM Orbit II Dit is een sportieve scooter die geschikt is voor iedereen. Hij is betrouwbaar, comfortabel en heeft een uitstekende wegligging. De Orbit II doet voldoet op alle flanken aan de hoge kwaliteitsnormen van SYM, maar ook aan die van Wheels2Drive Tweewielers. De scooters staan garant voor veel rijplezier en het snel onder de knie krijgen van de leerstof. De veelzijdige SYM Orbit II (een afbeelding ziet u hierna) is in diverse kleuren leverbaar als snor of bromscooter en heeft een uitstekende kwaliteit prijs verhouding.

                                                                                                                                              

Rijschool Westeraam

Rijschool Westeraam is een gedreven en prestatiegerichte rijschool. Dit doen zij al ruim 19 jaar met veel passie, en dat is te merken! Wil jij rijlessen en/of theorie examen doen? Aarzel dan niet en neem contact op met Rijschool Westeraam!

"De beste rijschool van Elst en omgeving. Mond tot mond reclame is onze referentie" - Rijschool Westeraam

Hierna ziet u een foto aan van de SYM Symphony ST, verkrijgbaar in meerdere kleuren en in 25 km. (snorscooter) en 45 km. (bromscooter) uitvoering