MENU

×

Rijles

Om in het bezit te komen van je bromfietsrijbewijs moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Theorie-examen mag je doen vanaf de leeftijd van 15½ jaar. Vanaf 16 jaar mag je praktijkexamen doen.

Onze scooters bij Rijschool Westeraam

Wheels2Drive Tweewielers levert en onderhoudt de lesscooters van Rijschool Westeraam te Elst. Zij rijden op de nieuwste Euro 5 uitvoering van de Vespa Sprint Sport 50cc. 4 takt uitgevoerd met windscherm en zelfs met sierbeugels. De Vespa Sprint scooter is een scooter, die niet alleen zeer gewild is om zijn looks, hij is betrouwbaar, stabiel, comfortabel en heeft een uitstekende wegligging, maar voldoet ook aan de hoge kwaliteitsnormen, die Wheels2Drive Tweewielers verlangt van de door hen verkochte scooters. De Vespa Sprint scooters staan garant voor veel rijplezier en het snel onder de knie krijgen van de leerstof, en zijn in tal van kleuren leverbaar als snor of bromscooter.     

Klik op één van de links in dit bericht en je komt op de website van Rijschool Westeraam of van Wheels2Drive Tweewielers.                                                                                                                                    

Rijschool Westeraam

Rijschool Westeraam is een gedreven en prestatiegerichte rijschool en dit doen zij al meer dan 25 jaar met veel passie, en dat is te merken!

Wil jij rijlessen en/of theorie examen doen? Aarzel dan niet en neem contact op met Rijschool Westeraam!

"De beste rijschool van Elst en omgeving. Mond tot mond reclame is onze referentie" - Rijschool Westeraam

Rijschool Westeraam is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB) en Stichting Rijschool Belangen (SRB).

 

 

                                                       

 

 

Voor de VESPA van het merk PIAGGIO en andere A-merken scooters  komt u naar  Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel.

Uiteraard verkopen wij ook vele andere merken scooters nieuwe en gebruikte in benzine en elektrische, snor- en bromuitvoering, maar ook tal van andere  A-merken als: SYM, PEUGEOT, PIAGGIO, KYMCO.

Ook voor een elektrische scooters van SUPER SOCO, ECOOTER, de compacte Agm GOCCIA en de SYM bezorgscooter X-Pro bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektrische scooters kunt u in een retro maar ook in stoere versie (gelijkend op een sschakelbrommer) , als de Super Soco TS kopen.

Wheels2Drive Tweewielers repareert, verricht onderhoud, voert schadetaxaties uit ook halen wij uw scooter tegen een geringe vergoeding in heel onze regio op.

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Op onze site, email: info@Wheels2Drive.nl,  in onze winkel of aan de telefoon: 0481-464569 wij zien of horen graag van u!        Wij werken ook op AFSPRAAK.