MENU

×

WHEELS2DRIVE TWEEWIELERS  Scooters en Qwic E-bikes voor elk wat wils! Wheels2Drive Tweewielers bestaat al 13 jaar is een dynamisch en servicegericht bedrijf waar uw Scooter of QWIC elektrische fiets in goede handen is. Wij hebben of zoeken voor u de juiste scooter, tweedehands of een mooie nieuwe, maar bieden altijd waar voor uw geld. Woont u ergens in de Betuwe bijv. in: Andelst, Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Doornenburg, Doornik, Driel, Elden, Elst, Ewijk, Gendt, Groesbeek, Groessen, Haalderen, Herveld, Herwen en Aerdt, Heteren, Huissen, Indoornik, Lent, Malden, Nijmegen, Nijmegen-Noord, Oosterhout, Overasselt, Slijk-Ewijk,  Ressen, Valburg, Velp of Westervoort. Wheels2Drive Tweewielers is dé scooter en QWIC e-bike specialist van de Betuwe, maar ook ver daar buiten en onlangs zijn wij uitgeroepen tot beste dealer van Nederland van SYM scooters 2019

Wij zijn vakkundig beschikken over het goede gereedschap, de nieuwste technieken en vakkundig personeel om uw snor- of bromscooter of Qwic e-bike goed te kunnen repareren. Bij pech kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst. Grote showroom op 250 m2 tonen wij graag wat Wheels2Drive Tweewielers U te bieden heeft op het gebied van scooters en QWIC elektrische fietsen. Denk hierbij aan A-merken als: SYM, PEUGEOT, KYMCO, VESPA en PIAGGIO scooters, maar ook ECOOTER ELEKTRISCHE scooters alsmede heel veel scooteronderdelen en accessoires, zoals: windschermen, led verlichting, helmen, etc.

Wij zijn dealer van diverse topmerken scooters zoals: SYM, KYMCO, PEUGEOT, maar verkopen al jaren andere A-MERK scooters zoals: Yamaha, PIAGGIO en VESPA. Wij zijn RDW erkend waardoor wij uw scooter, direct en op locatie, op naam kunnen zetten of de van u  ingekochte scooter kunnen vrijwaren. 

Sinds 2012 voeren wij het topmerk QWIC, prijswinnende elektrische fietsen. De QWIC e-bikes zijn er met voorwiel en achterwielmotor, maar ook met QWIC/Brose en QWIC/BAFANG met vele prijzen bekroonde middenmotoren.

Met een Wheels2Drive scooter of Qwic e-bike rijdt u goed!

Vraagt u zich nog steeds af waarom u voor Wheels2Drive Tweewielers zou moeten kiezen? Wij weten het wel: kwaliteit en service staan bij ons voorop. Scooters (ook elektrische), en QWIC elektrische fietsen zijn onze passie en die delen wij graag met u!