MENU

×

WHEELS2DRIVE TWEEWIELERS

U bent bij ons in goede handen

Wheels2Drive Tweewielers bestaat al sinds 2007 en is een dynamisch bedrijf, opgezet door iemand met verstand van zaken en waar uw scooter of QWIC elektrische fiets in goede handen is. Wij hebben of zoeken voor u de juiste scooter, tweedehands of nieuw, maar altijd aangepast aan uw budget. Woont u ergens in de Betuwe bijv. in Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Doornenburg, Driel, Elst, Ewijk, Gendt, Groesbeek, Heteren, Huissen, Lent, Malden, Overasselt, Ewijk, Nijmegen of Velp. Wheels2Drive Tweewielers is dé scooter en QWIC fietsspecialist van de Betuwe, maar ook ver daar buiten.

Wij zijn vakkundig

beschikken over het goede materieel en vakkundig, gediplomeerd personeel, die ook de nieuwe EURO 4 scootermotor kunnen repareren. Bij pech kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst.

Grote showroom

op 250 m2 tonen wij u graag wat Wheels2Drive Tweewielers te bieden heeft op het gebied van scooters en QWIC elektrische fietsen. Denk hierbij aan de nieuwe SYM en Vespa EURO 4 scooters, maar ook aan onderdelen en accessoires.

Wij zijn dealer van diverse topmerken scooters zoals SYM, KYMCO, PEUGEOT en TOMOS, maar verkopen ook andere A-MERK scooters zoals: Yamaha, PIAGGIO en VESPA. Wij zijn RDW erkend waardoor wij uw scooter, direct en op locatie, op naam kunnen zetten of uw inruilscooter kunnen vrijwaren. 

Al jaren verkopen wij het topmerk en prijswinnende QWIC alektrische fietsen. De QWIC elektrische fietsen zijn er met voorwiel en achterwielmotor, maar ook met QWIC/Brose en QWIC/BAFANG middenmotoren.

Bij Wheels2drive zit u goed!

Vraagt u zich nog steeds af waarom u voor Wheels2Drive Tweewielers zou moeten kiezen? Wij weten het wel: kwaliteit en service staan bij ons voorop. Scooters, brommers en QWIC elektrische fietsen zijn onze passie en die delen wij graag met u!