MENU

×

MT Helm STINGER Solid Integraal Mat Zwart S, M, L, XL

Sale

Specificaties

 MERK en KEURmerk   :  MT helm ECE gekeurd
 TYPE Helm   :  Integraal (full face) helm voor een optimale bescherming
                                    van hoofd, gezicht en kin
 OMSCHRIJVING   :  Stinger Solid  wordt geleverd met 1 transparant vizier
 KLEUR   :  Zwart mat          
 GEWICHT   :  1500 gram
 MATEN   :  S, M , L  en XL 
 BESTELNUMMER maat  S   :  B2111500004  
 BESTELNUMMER maat  M   :  B2111500005  
 BESTELNUMMER maat  L   :  B2111500006  
 BESTELNUMMER maat  XL   :  B2111500007 
 PRIJS Inclusief. B.T.W.       €   :  78,20
 Extra te bestellen   :  vizier blank, donker, pinlock, montageset
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie wisselt steeds

Beschrijving

Deze helm bestellen. Kies dan uw maat en het daar bijbehorende bestelnummer! De MT Integraal Helm Stinger Solid in de kleur mat zwart met het ECE keurmerk biedt optimale bescherming van het hoofd, gezicht en de kin, heeft een uitneembare en uitwasbare binnenvoering, binnenventilatie, micrometrische snel sluiting en pinlockvoorbereiding. Deze helm is te leveren in de maat S (55- 56 cm.) tot en met  XL (61-62 cm.), omvang van het hoofd.

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden. Ons assortiment van uitsluitend goede gekeurde helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een juiste keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten. Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Ook kunt u voor deze Stinger Solid MT integraal helm diverse losse onderdelen bestellen, zoals een montageset een blank vizier of donker zonnevizier.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een ECE gekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag                              Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. MT HELMEN  hebben een grote voorraad originele scooter SYM, Peugeot, VESPA, PEUGEOT onderdelen, maar ook onderdelen van Mokix, Malossi, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding en repareren deze, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Niet alleen voor helmen maar ook voor Scooters van SYM, PEUGEOT, KYMCO, VESPA, PIAGGIO en elektrische scooters van SUPER SOCO, zoals de CUX, de CPX en de TS, maar ook van ECOOTER en de Agm Goccia.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.