MENU

×

QWIC Qwic E-bike Mira Daily Dames 65 Nm Middenmotor Sage Green 522Wh accu

Specificaties

 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, MIRA  Daily  
 MOTOR  :  65 Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor
 BEDIENING/DISPLAY  :  Full colour LCD display
 VERSNELLING  :  Naafversnelling 7-speed
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Sage Green    en  ook in  Jet Black
 INSTAPHOOGTE  Laag  :  43 cm      Dames
 FRAMEMATEN/HOOGTE  :  Dames:  M - 48 cm.,  L - 54 cm., XL - 60 cm.  
 BAGAGEDRAGER  :  Mik-HD bagagedrager 27 kg.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  3.199,00  met 522 Wh accu bereik gem. 60  km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  3.499,00  met 756 Wh accu  bereik  gem. 80 km.

Wij verkopen ook het exclusieve Qwic laadstation passend bij o.a. de Mira en fietshelmen!

Beschrijving

Comfortabel van A naar B op de fiets dat kan met een elektrische fiets met een 65 Nm midden motor zoals de Qwic MIRA Daily damesmodel in de kleur: Sage green,  accu verwerkt in het fietsframe en een ruime en lage instap, beschikt over een 65 Nm middenmotor met rotatie-en krachtsensor en een krachtige 522 Wh accu eventueel uit te breiden naar een 756 Wh accu, de standaard garantietermijn van de accu's is 2 jaar.  De accu is gemakkelijk uit het fietsframe te verwijderen door middel van een lus. De Qwic Mira Daily en de Tour worden standaard geleverd met een reislader om de accu op te laden, echter tegen meerprijs kunt u ook een innovatief en prijswinnende 6Amp charger kopen, laadt uw accu volledig op in 3 uur.

Wilt u uw Qwic Mira verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Mira Daily e-bike en wat de voordelen zijn van  de Daily met een 65Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor kom dan naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  --   Tel. 0481-464569          

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Voor de Qwic E-bike Mira Daily damesmodel in de kleur: Sage Green met een 65 Nm middenmotor met kracht- en rotatiesensor en accu verwerkt in het frame van de fiets en desondanks lage en ruime instap komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012.

Ook voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike, goedkeurd kettingslot of fietshelm en een ANWB/Unigarant fietsverzekering.

Bijzonderheden van de Qwic Mira Daily elektrische fiets zijn: accu verwerkt in fietsframe, 65 Nm middenmotor met rotatie-én krachtsensor, hydraulische schijfremmen, naafversnelling 7-speed, beschikt over een Full colour LCD display. Naast het bedienen van de e-bike, lees je in een duidelijk overzicht jouw tripinformatie af en maak je gebruik van uitgebreide functies.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website:

www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel        Tel.: 0481-464569                      Wij nemen in Haalderen de tijd voor u!