MENU

×

QWIC Qwic E-bike Mira Tour Dames Middenmotor Jet Black met 522Wh accu

Specificaties

 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, MIRA  Tour --Nu gratis upgrade accu naar 756 Wh--
 LEVERBAAR   :  Eind december 2022/1ste kwartaal 2023
 MOTOR  :  80 Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor
 AANDRIJVING  :  Riemaandrijving/belt in plaats van fietsketting
 BEDIENING/DISPLAY  :  Full colour LCD display
 VERSNELLING  :  Naafversnelling 7-speed met schakelsensor
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Jet Black  en Desert Copper (Nieuwe kleur)
 INSTAPHOOGTE  Laag  :  M - 48 cm.,  L - 54 cm., XL - 60 cm.  
 FRAMEMATEN  :  Dames:  M, L, XL
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  4.299,00  met 522 Wh accu bereik gem. 60  km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  4.719,00  met 756 Wh accu  bereik  gem. 80 km.

Wij verkopen ook het exclusieve Qwic laadstation passend bij o.a. de Mira en fietshelmen!

Beschrijving

Zonder al te veel moeite maar toch op de fiets van A naar B koop dan een e-bike met een 80 Nm middenmotor zoals de Qwic MIRA Tour verschilt ten opzichte van de Mira Dialy op enkele hoofdpunten zoals: geen fietsketting maar een aandrijfriem, een 80 Nm middenmotor met kracht-en rotatiesensor, Naafversnelling 7 speed en schakelsensor.

De Qwic Mira Tour heeft een accu verwerkt in het fietsframe en toch een ruime en lage instap, een krachtige 522 Wh accu eventueel uit te breiden naar een 756 Wh accu, de standaardgarantie termijn van de accu's is 5 jaar.  De accu is gemakkelijk uit het fietsframe te verwijderen door middel van een lus.

De Qwic Mira Daily en de Tour worden standaard geleverd met een reislader om de accu op te laden, echter tegen meerprijs kunt u ook de innovatieve en prijswinnende 6Amp charger kopen, die de accu in 3 uur weer volledig oplaadt.

Wilt u uw Qwic Mira Tour verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Mira Tour e-bike en wat de voordelen zijn van een 80Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor, aandrijfriem, etc. kom dan naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

tel. 0481-464569           www.wheels2drive.nl             info: wheels2drive.nl    en maak een afspraak!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Voor de Qwic E-bike Mira Tour damesmodel in de kleur: Desert Copper met een 80 Nm middenmotor met kracht- en rotatiesensor, accu verwerkt in het frame van de fiets, naafversnelling 7-speed en schakelsensor en geen fietsketting maar een aandrijfriem (onderhoudsvriendelijk, soepel en stil) komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012.

Voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike en een ANWB/Unigarant fietsverzekering.

De comfortabele Qwic Mira Tour is tegen meerprijs uit te rusten met een GPS module, vermindert de kans op diefstal aanzienlijk via de Qwic service app kun je de locatie van je e-bike traceren.

De Mira Tour e-bike beschikt over een Full colour LCD display. Naast het bedienen van de e-bike, lees je in een duidelijk overzicht jouw tripinformatie af en maak je gebruik van uitgebreide functies.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website:

www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!