MENU

×

QWIC Qwic E-bike Premium i FN7 Dames frontmotor Stone Lilac 400Wh accu

Specificaties

 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, Premium  i FN 7        Comfort
 MOTOR  :  Voorwielmotor 45 Nm met rotatiesensor
 BEDIENING/DISPLAY  :  LCD console    
 VERSNELLING  :  Naafversnelling 7-speed
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Stone Lilac      (ook leverbaar in jet black)
 INSTAPHOOGTE   :  L - 54 cm.
 FRAMEMATEN  :  Dames:   L    (bijna uitverkocht)
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  1.999,00  met 400 Wh accu bereik gem.  75 km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  2.199,00  met 540 Wh accu  bereik  gem. 100 km.
 Extra optie snellader  €  :     189,00  (prijs inclusief b.t.w.)

 

Beschrijving

De Qwic Premium FN7 Inter een e-bike met voorwielmotor en de accu verwerkt in het frame, tevens beschikt de FN7 i over een frontmotor met rotatie sensor, die de draaiing van de trapas registreert en het aantal keren meet dat je pedalen binnen een bepaalde tijd ronddraaien. Vanaf een bepaalde frequentie schakelt de trapondersteuning in.

Waarom de keuze voor een voorwielmotor, deze is minder onderhoudsgevoelig en goedkoper dan andere motoren. daarnaast is de voorwielmotor zuinig in energiegebruik.

Wilt u uw Qwic Premium FN 7 Inter verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Premium FN7 i e-bikes en wat de voordelen zijn van een 45Nm voorwielmotor met rotatiesensor en accu in frame verwerkt, kom dan naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)   Tel. 0481-464569        

Open van: Dinsdag tot en met Zaterdag                 ---              Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Ook voor de Qwic E-bike Premium i FN7  komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012.

Voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike en een ANWB/Unigarant fietsverzekering.

Bijzonderheden van de Qwic Premium FN7 Inter elektrische fiets zijn: 45 Nm voorwielmotor met rotatiesensor, LCD console een eenvoudig display voor informatie over uw snelheid en accucapaciteit, hydraulische schijfremmen.

De Premium i FN 7 beschikt over een LCD console, geeft o.a. informatie aan over bijv.:  RANGE: Een inschatting van de nog te rijden afstand TRIP distance: gereden afstand sinds laatste reset TRIP time: Gereden tijd sinds laatste reset ODO: Totaal gereden afstand.

U kunt bij deze e-bike ook een snellader bestellen vermindert de oplaadtijd met plm. anderhalf keer.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website: www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel   Tel.: 0481 – 464569