MENU

×

QWIC Qwic E-bike Premium i MN7.2 Heren Middenmotor Jet black 400Wh accu

Specificaties

 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, Premium i  MN7.2     Comfort
 MOTOR  :  Middenmotor 65 Nm met rotatie- én kra
 DISPLAY  :  LCD console
 VERSNELLING  :  Naafversnelling 7-speed
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Jet black  (deze kleur is in onze winkel te zien)
 INSTAPHOOGTE  :  L - 54 cm., XL - 60 cm.
 FRAMEMATEN  :  Herenmodel:  L, XL      (damesmodel: S, M, L, XL)
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  2.849,00  met 400 wh accu bereik gem. 75 km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  3.119,00  met 540 Wh accu  bereik  gem. 95 km.

 

Beschrijving

De Qwic Premium i MN7.2  herenmodel in de nieuwe kleur: Jet Black beschikt over een rotatiesensor deze registreert de draaiing van de trapas en meet het aantal keren dat je pedalen een bepaalde tijd ronddraaien. Vanaf een bepaalde frequentie schakelt de motor de trapondersteuning in maar ook over een krachtsensor deze stuurt samen met de rotatiesensor signalen naar de motor zodra je begint te trappen. De krachtsensor meet daarnaast ook met hoeveel kracht je aan het fietsen bent en geeft je zo extra ondersteuning wanneer je dat goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld heuvel op. De accu is verwerkt in het fietsframe.

Wilt u uw Qwic Premium Inter MN7.2 verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Premium i MN7.2+ e-bikes en wat de voordelen zijn van een 65Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor kom dan naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

tel. 0481-464569           www.wheels2drive.nl             info: wheels2drive.nl    en maak een afspraak!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Ook voor de Qwic E-bike Premium i MN7.2 herenmodel in de nieuwe kleur: Jet Black komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012.

Voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike en een ANWB/Unigarant fietsverzekering.

Bijzonderheden van de Qwic Premium i MN7.2 elektrische fiets zijn: accu verwerkt in fietsframe, 65 Nm middenmotor met rotatie-én krachtsensor, hydraulische schijfremmen, naafversnelling 7-speed.

Deze e-bike beschikt over een LCD console, geeft o.a. informatie aan over bijv.:  RANGE: Een inschatting van de nog te rijden afstand TRIP distance: gereden afstand sinds laatste reset TRIP time: Gereden tijd sinds laatste reset ODO: Totaal gereden afstand.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website:

www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!