MENU

×

Piaggio Piaggio Zip 50 4takt Euro4 I-get 25 km/45 km. p/u.

Specificaties

MERK  :  Piaggio  
TYPE  :  Zip  50 4-takt Euro 4 I-get
UITVOERING  :  25 km. p/uur, snor, blauw kenteken
     45 km. p/uur, brom, geel kenteken, met helmplicht
KLEUR  :  Wit        (in meer kleuren leverbaar)
CILINDERINHOUD  :  49,5 cc
RTIKELNUMMER  :  PiagZip50IgetWit
PRIJS incl. B.T.W.  €  :  1.559,00   Exclusief kenteken en rijklaarkosten
PRIJS incl. B.T.W.  €  :  1.759,00   INCLUSIEF kenteken en rijklaarkosten
     Interesse? Kom naar Wheels2Drive Tweewielers

Beschrijving

De Piaggio Zip 50 4takt Euro 4 I-get een scooter  met comfort en gemak, met het oog op praktische inzetbaarheid gericht op extra gemakkelijk rijden, ruime bagageruimte onder het zadel, vlakke treeplanken, tassenhaak, kortom een scooter met compacte afmetingen.

Compleet nieuw is de ultra moderne nieuwe luchtgekoelde 4takt Euro 4 IGET (Italian Green ExperienceTechnology) motor. Dankzij elektronische brandstofinjectie voldoet deze krachtbron aan de strenge Euro4 norm, waarmee de Piaggio Zip 50 4takt I-get helemaal van deze tijd is. Bovendien staat de Zip met deze motor zijn mannetje als het gaat om een zuinig brandstofverbruik in combinatie met vlotte prestaties in de stad.

Wil jij de Piaggio Zip zelf eens zien en beleven, kom dan naar Wheels2Drive Tweewielers aan de van der Mondeweg 87a te 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel. Voor openingstijden kijk op deze site.

U bent van harte welkom.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 11 jaar, is RWD erkend verkoopt en repareert A-merken als Piaggio en Vespa hebben een grote voorraad originele onderdelen voor uw Piaggio Zip of Vespa maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Malden en van Haalderen tot aan Zetten, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie
  •  U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569
  •  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.