MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Symphony ST 50 4t EURO 4 25/45 km.

Specificaties

 MERK  :  SYM
 TYPE  :  SYMPHONY ST  4 takt EURO 4 
 KLEUR  :  Dark Blue/Blauw (in meerdere kleuren leverbaar)
 UITVOERING  :  Snor (25 km. p/u. blauw kenteken)
     Brom (45 km. p/u. geel kenteken, met helmplicht)
 Cilinderinhoud  :  50 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :  2.299,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :  2.489,00  inclusief kenteken/rijklaarkosten
 EXTRA  :  Tegen meerprijs een kit, set accessoires bestellen
     Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/
     Bemmel of maak een afspraak

 

Beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel (naast Aldi)  kunt u de nieuwe Sym Symphony ST EURO 4 Scooter in de winkel komen bekijken, met een motor toegerust voor Euro 4 brandstof.

De Symphony ST scooter met grote 16 inch wielen is bij uitstek geschikt voor een snelle stadsrit, maar ook lange afstanden is voor deze kilometervreter geen enkel probleem. Door de grote 7,5 l benzinetank heb je ook nog eens een fikse actieradius. Deze SYM is perfect geschikt voor de wat langere mannen/vrouwen en ook het rijden met twee personen is door de ruime zit geen enkel probleem. Naast de ‘gewone’ Symphony ST is er ook de Symphony ST Business uitvoering (met drager en koffer) De Symphony ST is uitermate geschikt voor langere mensen. De Symphony ST Euro 4, 4 takt, met een cilinderinhoud van 50 cc, is leverbaar in diverse mooie kleuren.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel naast ALDI,   tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak!

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel (naast Aldi)  voor scooters en bromfietsen, wij heten u van harte welkom in onze winkel waar wij op een oppervlak van 250 m2 een groot assortiment scooters en bromfietsen tonen, van diverse merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT, TOMOS, PIAGGIO/VESPA, etc.  maar uiteraard kunt u bij ons terecht voor originele SYM onderdelen en van de hierboven genoemde merken scooters maar ook voor: DMP, MOKIX, NGK, en Malossi.

U zult staan te kijken van het uitgebreide aanbod dat wij voeren en ook op voorraad hebben.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in Beuningen en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter of bromfiets, onderhoud of reparatie.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.    

Maandags gesloten.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel naast ALDI,

tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl