MENU

×

Olie 2TS Scooter Full Synthetic 2takt

Specificaties

Merk   :  Bo-Motor Oil
Type   :  Scooter Takt 
Omschrijving   :  2TS Scooter Full Synthetic Olie
Verpakking   :  Flacon van 1 liter
Bestelnummer   :  B0204408
Prijs incl. B.T.W.   €   :  10,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel wij adviseren u graag over de juiste olie voor uw scooter of bromfiets

Beschrijving

Bo motor Full Synthetische 2-takt olie voor kleine lucht – en watergekoelde 2-takt motoren

2 TS Scooter Full Synthetic is een synthetische olie voor de smering van kleine lucht- of watergekoelde 2 takt motor (tot 50 cc) met of zonder injectiesysteem, zoals bromfietsen en scooters.

2TS Scooter Synth is duurzaam getest en geformuleerd uit geselecteerde basisoliën en additieven, die zorgen voor een optimale smering, ook bij hoge temperaturen en zware belastingen.

2TS Scooter Full Synth laat zich gemakkelijk mengen met benzine (loodvrij en Super). Het voorkomt bougieaanslag, neerslag op zuigers, koolafzettingen op de in- en uitlaatpoort, vastzittende zuigerveren en voortijdige verbanding.

2TS Full Synth voorkomt slijtage en corrosie van alle vitale onderdelen en het vermindert de uitlaatrook. Door het lage  sulfaatasgehalte is de kans op een doorboorde zuiger als gevolg van voorontsteking of pingelen minimaal.

Voor een goede olie kunt u ook terecht bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel,  tel. 0481-464569

Kortom een goede olie is heel belangrijk om de levensduur van de motor van uw 2 Takt scooter, snorfiets of bromfiets te waarborgen.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al bijna 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: SYM, KYMCO, PEUGEOT en TOMOS maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO (Vespa, Zip) Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderhoudsartikelen zoals een fles goede 2 Takt of 4 Takt olie.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.