MENU

×

Olie 2TS Scooter Synthetic 2 takt

Specificaties

Merk   :  Bo-Motor Oil
Type   :  Scooter 2Takt
Omschrijving   :  2TS Scooter Synthetic Olie
Verpakking   :  Flacon van 1 liter
Bestelnummer   :  B0204405
Prijs incl. B.T.W.   €   :  12,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel wij adviseren u graag over de juiste olie voor uw scooter of bromfiets

Beschrijving

Bo motor Synthetische 2-takt olie voor kleine lucht – en watergekoelde 2-takt motoren.

Bo's speciaal ontwikkelde 2-takt olie is onder de zwaarst denkbare omstandigheden getest. Door toepassing van de meest moderne additieven heeft de 2-takt olie deze zware test glansrijk doorstaan waardoor men altijd een schone verbanding heeft.

Bo's 2-takt olie is zeer geschikt voor hoogtoerige 2-takt motoren. Mixverhouding min. 1,5% - max. 2%.Voor verdere informatie vraag Wheels2Drive Tweewielers er naar, wij zijn u graag van dienst.

Kortom een goede olie is heel belangrijk om de levensduur van de motor van uw 2 Takt scooter, snorfiets of bromfiets te waarborgen.

Ook voor een goede olie kunt u terecht bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel,  tel. 0481-464569

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Voor motor en/of naafolie van goede kwaliteit komt u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel.

Wij verkopen SYM scooters nieuwe en gebruikte in benzine en elektrische, snor- en bromuitvoering, maar ook tal van andere  A-merken als: PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, SYM,  YADEA. ECOOTER, en de compacte Agm GOCCIA.

Wheels2Drive Tweewielers repareert, verricht onderhoud, voert schadetaxaties uit ook halen wij uw scooter tegen een geringe vergoeding in heel onze regio op.

Op onze site, email: info@Wheels2Drive.nl,  in onze winkel of aan de telefoon: 0481-464569 wij zien of horen graag van u!        Wij werken ook op AFSPRAAK.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM BM Haalderen (naast Aldi)

Dinsdag tot en met Zaterdag                                                                      Maandags gesloten