MENU

×

Olie 2TS Scooter Synthetic 2 takt

Specificaties

Merk   :  Bo-Motor Oil
Type   :  Scooter 2Takt
Omschrijving   :  2TS Scooter Synthetic Olie
Verpakking   :  Flacon van 1 liter
Bestelnummer   :  B0204405
Prijs incl. B.T.W.   €   :  9,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel wij adviseren u graag over de juiste olie voor uw scooter of bromfiets

Beschrijving

Bo motor Synthetische 2-takt olie voor kleine lucht – en watergekoelde 2-takt motoren.

Bo's speciaal ontwikkelde 2-takt olie is onder de zwaarst denkbare omstandigheden getest. Door toepassing van de meest moderne additieven heeft de 2-takt olie deze zware test glansrijk doorstaan waardoor men altijd een schone verbanding heeft.

Bo's 2-takt olie is zeer geschikt voor hoogtoerige 2-takt motoren. Mixverhouding min. 1,5% - max. 2%.Voor verdere informatie vraag Wheels2Drive Tweewielers er naar, wij zijn u graag van dienst.

Kortom een goede olie is heel belangrijk om de levensduur van de motor van uw 2 Takt scooter, snorfiets of bromfiets te waarborgen.

Ook voor een goede olie kunt u terecht bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel,  tel. 0481-464569

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: SYM, KYMCO, PEUGEOT en TOMOS maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO (Vespa, Zip) Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderhoudsartikelen zoals een fles goede 2 Takt of 4 Takt olie.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.