MENU

×

Kymco Kymco Agility FR 12" Fat klapzadel 4t Euro 5 Zwart 45km p/u.

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  Agility12" FR  Fat  klapzadel 4 takt Euro 5
 UITVOERING   :  45 km. p/u. (brom, geel kenteken) 
 KLEUR   :  Black 
 CYLINDERINHOUD   :  50 cc.
 WIELMAAT   :  12 inch
 BRANDSTOFsysteem   :  Elektronische carburateur
 ONTSTEKING   :   ECU
 PRIJS incl. BTW   €   :  1.999,00   (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW   €   :  2.198,00   (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW   €   :  2.348,00   (inclusief kenteken/rijklaarkosten/tijd. transportkosten)

Beschrijving

De Kymco Agility 12 FR 4t Euro 5 is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar, ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. Kymco maakt voor de Agility gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag verbruik (+/- 1 liter per uur volgens Euronorm 99/700/EG). Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo’n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. Ervaar de Agility en laat u verbazen over zijn praktische kanten. Met zijn verhoogde stuurkap wordt er meer beenruimte gecreëerd en een beter zit voor langere mensen. Tevens is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel aangestoten kan worden.

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, of maak een afspraak. Bel: 0481-464569 of e-mail: info@wheels2drive.nl

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: KYMCO, PEUGEOT, SYM en elektrische scooters van SUPER SOCO, maar verkopen en repareren alle A-merken als , stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent, en van Haalderen tot aan Elst, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en Elektrische Scooters 
  • en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op de   website:   www.wheels2drive.nl  of bel.: 0481-464569  -   e-mail: info@wheels2drive.nl
  • Wij nemen de tijd voor u!

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, of maak een afspraak. Bel: 0481-464569 of e-mail: info@wheels2drive.nl