MENU

×

Kymco Kymco New Like Speciale Injectie 50cc 4takt Euro 5

Specificaties

 MERK  :  KYMCO
 TYPE  :  New Like Special Edition 50 4t Euro 5  injectie
 KLEUR  :  Mat blauw  (in meerdere kleuren verkrijgbaar)
 UITVOERING  :  25 km./u. (snorscooter, blauw kenteken, 
 UITVOERING  :  45 km/u. (bromscooter, geel kenteken)
CYLINDERINHOUD  :  49,9 cc
BESTELnummer  :  KymcoNewLikeMatBlauw45kmE5
PRIJS inclusief b.t.w.   €  :  2.598,00  (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS inclusief b.t.w.   €  :  2.798,00  (inclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS inclusief b.t.w.   €.  :  2.948,00 (incl.kenteken/rijklaarmaakkosten+tijd. transporttoeslag)

           

Beschrijving

De nieuwe elegante Kymco New Likespecial edition heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes. De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-5 motor is de Like ook nog eens super stil.

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

De verlichting van de New Like bestaat uit LED-verlichting rondomDe amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker. Verder beschikt de Kymco New Like Special edition beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en achter een trommelrem.

De Kymco New Like Spedical Edition 50 cc Euro 5 in mat blauw is ook leverbaar in een 45 km/u versie.

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) 

tel. 0481 - 464569      of e-mail naar: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag                                                   Onze website is 24/7 open

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: KYMCO, PEUGEOT, SYM,  en elektrische scooters van SUPER SOCO en SYM maar verkopen en repareren alle A-merken en stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent, en van Haalderen tot aan Elst, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en ook Elektrische Scooters 
  • verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op de   website:   www.wheels2drive.nl  of bel.: 0481-464569  -   e-mail: info@wheels2drive.nl
  • Wij nemen de tijd voor u!

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Open van dinsdag tot en met zaterdag                                                Maandags gesloten.