MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee RS 50 4t euro 4 25/45km p/u

Specificaties

 MERK  :  Peugeot
 TYPE  :  Kisbee RS 50 4takt Euro4       NIEUW
 KLEUR  :  Celest Blue    (ook leverbaar in Mad Grey)
 UITVOERING  :  25 km. p/uur (blauw kenteken, snoruitvoering)
   :  45 km. p/uur (geel kenteken, brom, met helmplicht)
 CILINDERINHOUD  :  49,9 cc.
 PRIJS incl. BTW    €   :  1.699,00 (exlcusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
 PRIJS incl. BTW    €   :  1.898,00  (inclusief  kenteken/rijklaarmaakkosten)
     Voor de Kisbee RS is tegen meerprijs een accessoirepakket 
     kijk hiervoor ook op deze website

 

Beschrijving

Sportief met exclusief design. De Peugeot Kisbee RS heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een aluminium treeplank. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee RS mooi in eenvoud en een prettige metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of dorp voor woon-werkverkeer.

De Peugeot Kisbee RS is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opberg en beenruimte. De Kisbee RS is uitgerust met een 50cc injectiemotor, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee RS enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad of dorp te rijden.
Zoek je een veelzijdige, betrouwbare scooter met een dynamische uitstraling? Dan is de Peugeot Kisbee RS echt iets voor jou. De Peugeot Kisbee RS kent een exclusief design en is verkrijgbaar in Celest Blue en in Mad Grey.

Ook voor deze  scooter komt u naar de erkende Peugeot dealer Wheels2Drive Tweewielers in Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten