MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 4 Sportline 50 cc 4t Euro 5 Pearly/Black - Mad Black

Specificaties

 MERK   :  PEUGEOT
 TYPE   :  Speedfight 4 Sportline  4takt Euro 5  50cc
 KLEUR   :   Pearly Black/ Mad Black
 UITVOERING   :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snoruitvoering)
      45 km. p/uur (geel kenteken, brom, helmplicht)
 CILINDERINHOUD   :   50 cc
 PRIJS Incl. BTW    €   :   3.299,00 (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten
 PRIJS Incl. BTW    €     3.598,00 (inclusief kenteken/rijklaarmaakkosten
                      en verhoging transportkosten)

 

Beschrijving

Geen twijfel mogelijk: de Peugeot Speedfight4 Sportline 4takt injectie Euro 5 is een scooter met sportieve ambities. Het bewijs? De dubbele lensvormige koplampen, de agressieve verlichting boven het voorste radiatorrooster, de ‘ijzige’ geïntegreerde richtingaanwijzers en een sportief LED-achterlicht die doorloopt tot in de klauwen van de leeuw. Dankzij zijn dashboard met lcd-scherm en USB-aansluiting is de Speedfight4 helemaal klaar voor jouw leven, zodat je niets hoeft te missen.

*enkel de Speedfight4 Sportline Pearly Black/Mad Black heeft standaard aluminium treeplanken.

Kom naar de erkende Peugeot Dealer Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel), tel. 0481-464569    

Kijk ook eens naar de de andere Peugeot scooters.

Openingstijden: Dinsdag tot en met Zaterdag

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO, en elektrische scooters van het Italiaanse topmerk SUPER SOCO of één elektrische scooter van YADEA bijv. de C1S de G5 maar verkopen en repareren A-merk scooters als de: PIAGGIO Zip, de VESPA  Sprint of Vespa Primavera hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni en heel veel helmen van VITO, BKR en MT.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Beuningen, van Haalderen tot aan Elst en Arnhem, van Haalderen tot aan Lobith, onze hoofdactiviteiten zijn:

Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom bij Wheels2Drive Tweewielers in Haalderen bij Bemmel of bel: 0481-464569 of e-mail naar: info@wheels2drive.nl

 Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag   

Maandags gesloten                                       onze website is 7 dagen per week 24 uur per etmaal