MENU

×

Piaggio Piaggio Zip 50 4takt Euro5 I-get 25 km/45 km. p/u.

Specificaties

MERK  :  Piaggio  
TYPE  :  Zip  50 4-takt Euro5 I-get
UITVOERING  :  25 km. p/uur, snor, blauw kenteken
     45 km. p/uur, brom, geel kenteken, met helmplicht
KLEUR  :  Wit        (ook in andere kleuren leverbaar)
CILINDERINHOUD  :  49,5 cc
RTIKELNUMMER  :  PiagZip50IgetWit
PRIJS incl. B.T.W.  €  :  2.099,00   Exclusief kenteken en rijklaarkosten
PRIJS incl. B.T.W.  €  :  2.329,00   INCLUSIEF kenteken en rijklaarkosten
     Interesse? Kom naar Wheels2Drive Tweewielers

Helmplicht ook voor snorscooters 25 km. p/u. per 1-1-2023 wij hebben vele helmen op voorraad

 

Beschrijving

De Piaggio Zip 50 4takt Euro5 I-get een scooter  met comfort en gemak, met het oog op praktische inzetbaarheid gericht op extra gemakkelijk rijden, ruime bagageruimte onder het zadel, vlakke treeplanken, tassenhaak, kortom een scooter met compacte afmetingen.

Compleet nieuw is de ultra moderne nieuwe luchtgekoelde 4takt Euro 4 IGET (Italian Green ExperienceTechnology) motor. Dankzij elektronische brandstofinjectie voldoet deze krachtbron aan de strenge Euro4 norm, waarmee de Piaggio Zip 50 4takt I-get helemaal van deze tijd is. Bovendien staat de Zip met deze motor zijn mannetje als het gaat om een zuinig brandstofverbruik in combinatie met vlotte prestaties in de stad.

Op zoek naar een Piaggio Zip in SP look kijk dan eens op deze site onder de categorie nieuwe scooters/DEMO Beste Koop.

Wil jij de Piaggio Zip zelf eens zien en beleven, kom dan naar Wheels2Drive Tweewielers aan de van der Mondeweg 87a te 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel. Voor openingstijden kijk op deze site bijvoorbeeld onder categorie: contact

of  Maak een afspraak via     info@wheels2drive.nl    of    bel 0481 -  464569

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 10 jaar, is RWD erkend verkoopt en repareert A-merken als Piaggio en Vespa, hebben een grote voorraad originele onderdelen voor uw Piaggio Zip of Vespa maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Ook stylen wij uw Vespa of Piaggio Zip geheel naar uw wensen, met sierbeugels voor, achter of rondom, smoke led verlichting, SP kappen, klapdrager, spuitwerk bijv. de carterpan of voorpoten maar uw Vespa of Zip kan ook geheel in de kleur naar uw keuze gespoten worden, kortom maatwerk ten top!

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem van Haalderen tot Nijmegen/Nijmegen-Noord/Lent  van Haalderen tot aan Elst/Westeraam van Haalderen tot aan Zetten en van Haalderen tot aan Lobith.

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) benzine en elektrische scooters
  • en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie
  •  U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:   www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569
  •  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak!

Maandags gesloten.