MENU

×

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al 13 jaar is RWD erkend, dealer van: SYM, KYMCO en PEUGEOT maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO, VESPA ,

Ook voor de reparatie of aankoop van een elektrische scooter of brommer van Ecooter of SUPER SOCO of een QWIC E-bike bent u bij ons aan het goede adres. Tevens hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen en accessoires van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Zevenaar en van Haalderen tot aan Zetten, onze hoofdactiviteiten zijn:

 • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor) scooters
 • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters
 • Verkoop van Qwic elektrische fietsen
 • Verkoop van onderdelen
 • Verkoop van accessoires
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Schadeafhandeling
 • Taxatie
 • Verzekering ANWB
 • Ophaaldienst met eigen bus
 • Inkoop van scooters en brommers

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij

Bemmel of op haar website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569     Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

Openingstijden

Ma  Gesloten
Di  09.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00
Wo  09.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00
Do  09.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00
Vr  09.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00
Za  09.00 - 16.00 uur          en op
   Afspraak bel: 0481 - 464569

Laatste nieuws

Gratis SYM of PEUGEOT oranje windschermhoes voor SYM - PEUGEOT windscherm

Gratis SYM of PEUGEOT oranje windschermhoes voor SYM - PEUGEOT windscherm

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel is dealer van SYM scooters en Peugeot scooters en doet mee aan de SYM en PEUGEOT ORANJE windscherm hoesactie Je ontvangt (zolang de voorraad strekt) een oranje windschermhoes t.w.v. € 17,95 GRATIS bij aankoop van een origineel SYM of PEUGEOT windscherm helder of smoke of passend op de meeste SYM en PEUGEOT 50 cc en 125 cc. scooters.

Ook kun je een oranje windschermhoes ontvangen  bij aanschaf van één van de SYM of PEUGEOT accessoire packs, kijk op onze site of vraag ons er naar.

Wat dien je als bestaande SYM-scooterrijder te doen om een gratis oranje Sym windschermhoes te krijgen? Volg SYM scooters Nederland op Instagram: SYMscootersnl plaats een openbare foto op je instagram account met je SYM scooter en origineel Sym hoog windscherm en tag: @SYMscootersnl met hashtag #SYMoranje

of als Peugeot scooterrijder: Volg ons op Instagram: PeugeotMotocyclesNL

Plaats een openbare foto op je Instagram account met je Peugeot scooter en origineel Peugeot windscherm en tag ons: @PeugeotMotocyclesNL met hashtag #LaatDePeugeotLeeuwNietZonderHempieStaan

Als het bovenstaande gebeurd is neemt de importeur van SYM of PEUGEOT scooters binnen 7 dagen contact met je op voor het opvragen van je adres. Daarna versturen zij de windschermhoes binnen 7 dagen.

Tot ziens in onze winkel aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM te Haalderen (bij Bemmel) voor deze en andere acties.

deze actie duurt van 21 mei tot en met 11 juli 2021 en is alleen van toepassing op in Nederland woonachtige consumenten en zolag de voorraad strekt en alleen via een erkende SYM of PEUGEOT dealer!