MENU

×

Vespa Riva AGM imit. Vespa S Windscherm Hoog Smoke Scooter

Specificaties

 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog plm. 73 cm., Smoke
     imitatie, compleet met bevestigingsbeugels
TYPE SCOOTER   :  AGM VX50S/ BTC Riva 1 Sport/La Souris 
     Vespelini S. en model (imitatie) Vespa S
KLEUR   :  Smoke (grijs/blauwe tint)
BESTELNUMMER   :  P378597
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  105,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire bij ons monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt ook windschermen voor AGM VX50S/ BTC Riva 1 Sport/La souris Vespelini S en voor imitatie Vespa S scooters, deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Het smokekleurige (licht getinte)  windscherm van plm. 73 cm. hoog wordt geleverd kompleet met een zwarte bevestigingsset.

Let wel een smokekleurig (getint) windscherm werkt als een soort zonnenbril!

Een windscherm voor uw scooter is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen in de regio uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op Afspraak!

Maandags gesloten.