MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Fiddle II Windscherm 56 cm. transparant

Specificaties

  1. Merk: SYM
  2. Type Scooter: Fiddle II
  3. Accessoire: Windscherm hoogte plm. 56 cm.
  4. (ook andere maten leverbaar)
  5. Prijs: € 119,95
  6. Bestel nr. : M1SY530-ALA-OOL
  7. Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit vooraf bestelde
  8. windscherm gratis bij ons monteren.
  9.  
  10.  

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Fiddle II scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  windschermen in diverse hoogtematen, echter hoe hoger het SYM windscherm, des te beter vangt het wind en regen.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Fiddle II scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM windscherm voor uw Fiddle II is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel naast de nieuwe ALDI, al 8 jaar een prima adres voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, Reparatie en Onderhoud,  dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT, TOMOS, en andere A-merken scooters als: Piaggio/Vespa, etc., ook voor scooter accessoires en onderdelen en voor QWIC elektrische fietsen bent u bij ons aan het goede adres, wij helpen u graag om de juiste scooter, brommer of QWIC elektrische fiets uit te zoeken, kom naar onze winkel u bent van harte welkom.

Heeft u uw scooter of brommer uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan van diverse merken, zoals: MOKIX, DMP, MALOSSI, etc. en uiteraard adviseren wij u gratis bij het kiezen van het juiste onderdeel. U gaat dus met de goede uitlaat naar huis en komt niet later tot de ontdekking dat de uitsparingen van de uitlaat niet gelijk zijn aan de uitsparingen van uw scooter!

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst, en halen uw defecte scooter of brommer, tegen een geringe vergoeding, op in de hele regio.

Tevens zijn wij dealer van Qwic Elektrische Fietsen, een fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs en gemaakt in Nederland, de elektrische fiets met pit  en een uitgebreid programma met voor, achternaaf of middenmotor, diverse kleuren zoals: zwart, glanzend en mat grijs, van sportief tot de echte boodschappen/werkfiets en een bereik van 35 km. tot 180 km.!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagavond koopavond.

Maandags gesloten.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast de ALDI,

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl