MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Fiddle II Windscherm 56 cm. transparant

Specificaties

 1. Merk: SYM
 2. Type Scooter: Fiddle II
 3. Accessoire: Windscherm hoogte plm. 56 cm.
 4. (ook andere maten leverbaar)
 5. Prijs: € 129,00
 6. Bestel nr. : M1SY530-ALA-OOL
 7. Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit vooraf bestelde
 8. windscherm gratis bij ons monteren.
 9.  
 10.  

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Fiddle II scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  windschermen in diverse hoogtematen, echter hoe hoger het SYM windscherm, des te beter vangt het wind en regen.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Fiddle II scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM windscherm voor uw Fiddle II is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, ecooter en de kleine compacte Agm Goccia, stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen maar ook helmen van MT, en Vito, onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Beuningen/Nijmegen/Lent-Noord/ Oosterhout van Haalderen tot aan Elst/Arnhem/Elten en van Haalderen tot aan Lobith, onze hoofdactiviteiten zijn:

 • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
 • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters
 • en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569   --  Wij nemen de tijd voor u!

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.