MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Beenkleed thermo zwart

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER 50cc   :  KisbeeActive/RS/Black Edition / GT
OMSCHRIJVING   :  Thermo beenkleed
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1A07042
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  72,00

Ook voor een Beenkleed of Helm komt u naar Wheels2Drive Tweewielers in Haalderen 

bij Bemmel, wilt u het door ons laten bevestigen bestel dit kleed dan voroaf.

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van accessoires voor PEUGEOT scooters, zoals dit beenkleed voor uw 50 cc scooter uit de Kisbee serie zoals de Active, RS, GT en Black Edition.

Een beenkleed beschermt u goed tegen kou en regen, maar een kleed speciaal bestemd voor uw  PEUGEOT scooter beschermt u nog beter, omdat de uitvoering aangepast is aan de vormgeving van uw Peugeot Kisbee.

Niet alleen voor een beenkleed of Helm van Vito of MT maar ook voor een benzine of elektrische scooter komt u naar:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld: PEUGEOT, SYM, KYMCO,VESPA en PIAGGIO scooters zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Rijkerswoerd/Elten, van Haalderen tot Nijmegen/Nijmegen-Noord/Lent, Haalderen tot aan Elst/Westeraam en van Haalderen tot aan Lobith en uiteraard alle plaatsen in deze regio.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.