MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 4 Smartphone houder Spiegelmontage

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Speedfight 4 Specials
OMSCHRIJVING   :  Smartphone houder 5.5" spiegelmontage
KLEUR   :  Zwart 
BESTELNUMMER   :  M1X0SG60M
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  49,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt ook hedendaagse attributen zoals een smartphone houder voor uw Peugeot Speedfight  4 scooter, in deze smartphone houder kunt u uw telefoon gemakkelijk opbergen.

Er zijn 2 typen smartphone houders beschikbaar, kijk voor verdere informatie op onze site onder: Accessoires/Smartphonehouders/Peugeot 4

Maar ook voor tal van andere accessoires voor uw PEUGEOT Speedfight 4 kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl      www.wheels2drive.nl

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

 

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.