MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Fiddle II Sierbeugelset Motorscherm mat Zwart

Specificaties

 

 MERK en TYPE scooter  :  SYM, Fiddle II, 50 cc, 4 takt, Euro4
 ACCESSOIRE  :  Sierbeugelset op motorscherm
 KLEUR  :  Zwart, mat
 MATERIAAL  :  Metaal
 BESTELNUMMER  :  M1SY840-SLA-BLA
 PRIJS INCLusief B.T.W.   €  :  159,00
     
 Combineren met    M1SY830-X1A-BLA

 

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt ook sierbeugelsets  voor SYM Fiddle II scooters, in chroom en mat zwart.

Voor heel veel andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel naast de nieuwe ALDI, al 11 jaar een prima adres voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, Reparatie en Onderhoud,  dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT,  en andere A-merken scooters als: Piaggio en Vespa, etc., ook voor scooter accessoires en onderdelen en voor QWIC elektrische fietsen bent u bij ons aan het goede adres, wij helpen u graag om de juiste scooter, brommer of QWIC elektrische fiets uit te zoeken, kom naar onze winkel u bent van harte welkom.

Heeft u uw scooter of brommer uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

IWij beschikken over een eigen ophaaldienst, en halen uw defecte scooter of brommer, tegen een geringe vergoeding, op in de hele regio.

Tevens zijn wij dealer van Qwic Elektrische Fietsen, een fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs en gemaakt in Nederland, de elektrische fiets met pit  en een uitgebreid programma met voor, achterwiel of middenmotor

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast  ALDI,

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl