MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Fiddle II Stickerset wit

Specificaties

 

 MERK en TYPE scooter  :  SYM, Fiddle II, 50 cc
 ACCESSOIRE  :  Stickerset   (bestaande uit 4 stickers)
 KLEUR  :  Wit    (er is ook een mat zwarte stickerset)
 MATERIAAL  :  Vinyl
 BESTELNUMMER  :  M1stickerset-F2-wit
 PRIJS INCLusief B.T.W.   €  :  49,90
     

Wilt u deze vooraf bestelde stickerset op uw Sym Fiddle II laten aanbrengen, dan

kunnen wij dat tegen meerprijs voor u doen

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt speciale stickersets in de kleur wit en zwart om jouw SYM Fiddle II scooter  speciaal te maken, maar ook voor andere accessoires zoals: matrix smoke ledverlichting, klapdragers en onderdelen bent u bij ons aan het goede adres.

Speciaal voor de SYM Fiddle II is er deze witte stickerset ontworpen. Met deze originele stickerset geef je jouw Fiddle II een unieke look. elke stickset bestaat uit 2 lange stickers voor het motorscherm en 2 stickers voor op het voorscherm.

De stickersets zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl: dat zorgt ervoor dat het makkelijk aan te brengen en waterbestendig is. Voordeel hiervan is dat als je na enige tijd de stickerset wilt verwijderen, het geen zichtbare sporen achter laat. 

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel naast de nieuwe ALDI, al 13 jaar een prima adres voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt Euro 4 en Euro 5 milieuvriendelijke benzine en elektrische scooters. Reparatie en Onderhoud,  dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT maar voor een groot assortiment scooters van Piaggio (getunede Zip SP) en elektrische scooters van SYM en SUPER SOCO en prijswinnende QWIC elektrische fietsen met middenmotor, of accu ingebouwd in het frame bent u bij ons aan het goede adres, wij helpen u graag om de juiste scooter, brommer of QWIC e-bike uit te zoeken, kom naar onze winkel u bent van harte welkom.

Heeft u uw scooter of brommer uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst, en halen uw defecte scooter, brommer of QWIC e-bike, tegen een geringe vergoeding, op in de hele regio.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast  ALDI,

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl