MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Fiddle II (2) Sierbeugelset chroom beenschild 50cc of 125 cc

Specificaties

 MERK    :  SYM
 TYPE scooter   :  Fiddle II 4takt 50 cc en 125 cc
 OMSCHRIJVING   :  Sierbeugelset beenschild
 KLEUR   :  Chroom   (ook verkrijgbaar in zwart)
 BESTELNUMMER   :  M1SY830-ALA-CRI
 Prijs incl. b.t.w   €  :   176,60
 te gebruiken in combinatie    
 met bestelnummer  :  M1SY840-ALA-000

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

bij Bemmel, tot ziens!

 

 

Beschrijving

Voor dit en andere SYM accessoires komt u naar  Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi).

Een Sym sierbeugelset of valbeugelset beenschild voor uw SYM Fiddle 2 4takt scooter in 50cc of 125 cc uitvoering biedt u een aantal voordelen, zoals:

  • Ideaal te combineren met artikel SY840-ALA-000    (zie elders op deze site)
  • Geeft je scooter een exclusievere uitstraling
  • Beschermt je scooter tegen eventuele valschade
  • Hoogwaardige chromen uitvoering 

Uiteraard verkopen wij ook SYM scooters nieuwe en gebruikte in benzine en elektrische in snor- en bromuitvoering, maat ook tal van andere merken als: PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, KYMCO, elektrische scooters van SUPER SOCO, ECOOTER, de compacte Agm GOCCIA en de de SYM bezorgscooter X-Pro. 

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Op onze site, email: info@Wheels2Drive.nl,  in onze winkel of aan de telefoon: 0481-464569 wij zien of horen graag van u!            Wij werken ook op AFSPRAAK

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Voor dit Sym sierbeugelset of valbeugelset beenschild voor uw SYM Fiddle 2 4takt scooter in 50cc of 125 cc en andere SYM accessoires komt u naar  Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel.

Uiteraard verkopen wij ook SYM scooters nieuwe en gebruikte in benzine en elektrische, snor- en bromuitvoering, maar ook tal van andere  A-merken als: PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, ECOOTER, de compacte Agm GOCCIA en de de SYM bezorgscooter X-Pro. 

Wheels2Drive Tweewielers repareert, verricht onderhoud, voert schadetaxaties uit ook halen wij uw scooter tegen een geringe vergoeding in heel onze regio op.

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact) aangezien deze nog al eens wijzigen in verband met RIVM maatregelen.

Op onze site, email: info@Wheels2Drive.nl,  in onze winkel of aan de telefoon: 0481-464569 wij zien of horen graag van u!                            Wij werken ook op AFSPRAAK.